Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sase romani vor lupta in marea finala a circuitului Superkombat din 2013

Online Sport Online Sport,
Sase romani vor lupta in marea finala a circuitului Superkombat din 2013

Raul Catinas, Catalin Morosanu, Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuyi si Alexandru Lungu sunt sportivii care vor reprezenta Romania in marea finala a circuitului Superkombat, programata pe 21 decembrie, la Galati, si care se anunta a fi cel mai mare eveniment al anului pe reguli de K-1 din Europa. in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie, cu ocazia Zilelor Galatiului si a Zilei Nationale a Romaniei, fanii isi vor putea achizitiona bilete la pret redus cu pana la 40%. continuă pe Online Sport

Sase romani vor lupta in marea finala a circuitului Superkombat din 2013

Catalin Morosanu, Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuyi si Alexandru Lungu sunt sportivii care vor reprezenta Romania in marea finala a circuitului Superkombat, programata pe 21 decembrie, la Galati,.

SONDAJ Adevarul: 3 din 4 romani vor Unirea cu Republica Moldova

3 din 4 romani Vor Unirea Romaniei cu Republica Moldova. Acesta este rezultatul unui sondaj de opiniei publicat de Adevarul si care releva preocuparea romanilor fata de soarta celor de dincolo de Prut, si se reconfirma sondajul realizat in 2012 de CRSS si care spunea ca peste 87,25% dintre romani Vor Unirea.

14 adevaruri despre al 14-lea sezon de la Dansez pentru tine. in ce pasi se joaca marea finala

In cele sapte saptamani in care au performat in ringul viselor, vedetele au fost nevoite sa faca fata dificultatilor, de la dansatul pe sandale mai mici cu trei numere, la executarea unor acrobatii profesioniste. Vineri seara, cuplurile ce se lupta pentru cecul de 60. 000 de euro vor pune in scena stiluri diferite: Lindy Hop, musical, disco, cha-cha si house.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )