Libnet.ro
UNICEF

15:15

CORONAVIRUS |Cursuri suspendate in clasa baiatului de 16 ani din Timis, contaminat cu COVID-19

B1 B1,
CORONAVIRUS |Cursuri suspendate in clasa baiatului de 16 ani din Timis, contaminat cu COVID-19

Autoritatile din judetul Timis au luat decizia sistarii cursurilor in clasa adolescentului contaminat cu coronavirus, potrivit unui comunicat de presa al Directiei de Sanatate Publica DSP). Baiatul. continuă pe B1

Cursuri sistate in clasa baiatului de 16 ani din Timisoara depistat cu coronavirus. Toti contactii apropiati vor fi testati

Autoritatile din Timis au decis sistarea cursurilor la clasa baiatului de 16 ani depistat pozitiv cu coronavirus si care in cursul zilei de miercuri, 4 martie, a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Toti contactii acestuia vor fi testati.

Un baiat de 16 ani, al treilea caz de infectie cu coronavirus de la Timisoara. Testul unchiului de la care a luat virusul a iesit negativ

Medicii Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara au depistat un al treilea pacient infectat cu coronavirus. Cazul de miercuri este al treilea din Timisoara si al cincilea de la nivel national.

Suspiciune de coronavirus la o fetita de sase ani din Piatra-Neamt

O fetita de sase ani a fost adusa la Spitalul din Piatra-Neamt, cu suspiciune de coronavirus, dupa ce s-a intors recent cu toata familia din Venetia Italia), anunta oficialii Directiei de Sanatate Publica DSP) Neamt.

Un baiat de 16 ani, din Timisoara, infectat cu coronavirus, al cincilea pacient din Romania

Un baiat in varsta de 16 ani, din Timisoara, a fost infectat cu coronavirus. Adolescentul este nepotul barbatului depistat pozitiv cu coronavirus, ieri, dupa ce a calatorit in acelasi avion cu o tanara infectata cu noul virus.

Al saselea caz de contaminare cu coronavirus in Romania: Un barbat de 71 de ani din Suceava in Romania mai sunt trei pacienti internati in Timisoara si unul la Cluj (VIDEO)

Inca o persoana a fost depistata pozitiv la testul pentru coronavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre un barbatde 71 de ani din Suceava. in aceasta dupa amiaza, s-a confirmat al.

Al saselea caz de coronovirus in Romania. Un barbat de 71 de ani din Suceava, care a venit din Italia

Un al saselea caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat in Romania, fiind vorba despre un barbat de 71 de ani din Suceava. LIVETEXT Coronavirus in Romania. Sase cazuri confirmate, unul vindecat 35 de persoane in carantina, alte peste 10. 000 izolate la domiciliu.

O alta SUSPICIUNE de CORONAVIRUS in Romania! Fetita de 5 ANI din Bacau, INTERNATA DE URGENTA

Un alt posibil caz de coronavirus in Romania! Sambata, o fetita de 5 ani a fost internata la sectia de Boli Infectioase Copii a Spitalului Judetean de Urgenta din Bacau. intoarsa recent,.

Unde a fost gasit mort un adolescent de 14 ani din Vaslui. Politistii l-au cautat 6 zile

Tragedii se intampla in fiecare zi, peste tot in tara si in lume, dar cand vine vorba de astfel de evenimente in care sunt implicati minori, lucrurile sunt si mai dramatice. Unde a fost gasit mort un adolescent de 14 ani din Vaslui Oficiali din cadrul structurilor de politie din judetul Vaslui anuntau luni faptul .

UPDATE Al saselea caz de coronavirus in Romania

A fost confirmat un nou caz pozitiv de coronavirus, o persoana de 71 de ani din Suceava. in acest moment in Romania sunt confirmate 6 cazuri de coronavirus, dupa ce cu cateva ore mai devreme fusese confirmat al cincilea caz, un baiat de 16 ani din Timisoara.

Al cincilea caz de coronavirus confirmat in Romania, in Timis - un adolescent de 16 ani

Al cincilea caz de infectie cu coronavirus a fost confirmat miercuri in Romania, in judetul Timis, a anuntat ministrul Sanatatii, Victor Costache. Este vorba despre un adolescent de 16 ani, nepotul barbatului de 47 de ani diagnosticat cu o zi in urma cu infectie cu coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )