Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un sat de poveste din Italia ii plateste generos pe oamenii care se stabilesc acolo. Ce conditii trebuie, insa, sa indeplineasca cetatenii (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Un sat de poveste din Italia ii plateste generos pe oamenii care se stabilesc acolo. Ce conditii trebuie, insa, sa indeplineasca cetatenii (GALERIE FOTO)

In Italia a devenit deja o tendinta repopularea localitatilor superbe, dar care au locuitori in varsta. Autiritatile aloca sume frumoase cetatenilor care aleg sa se mute in anumite regiuni si sa isi de. continuă pe B1

Ce se intampla cu oamenii care au ochii albastri. Pericolul nestiut de care trebuie sa se fereasca

Un stdiu recent spune ca persoanele cu ochii albastri au stramos comun. Oamenii de stiinta au spus ca initial fiintele umane au ochi caprui sau ochi negri. S-a produs o mutatie genetica a genei OCA2 care este implicata in producerea de melanina. Aceasta mutatie a dezactivat capacitatea de a produce ochi caprui sau ochi negri.

FOTO A doua sansa. Cum explica reintalnirea cu scoala oamenii care-si completeaza studiile in prag de pensie

Oameni de toate varstele care din diferite motive au abandonat scoala in copilarie sunt acum incurajati sa-si continue studiile prin intermediul programului A doua sansa.

Cum elimini alcoolul din corp rapid. Trucul pe care expertii in sticlism il folosesc

S-a aflat cum elimini alcoolul din corp rapid. Trucul a fost dezvaluit de expertii in sticlism, cei care obisnuiesc sa consume mai mereu. Trucul este simplu si se afla la indemana oricui. Cum scapi de mahmureala. La ce concluzii au ajuns oamenii de stiinta Numerosi oameni de stiinta au incercat sa caute un raspuns cat .

Cristian Diaconescu: in societatea americana sunt linii de divizare cum poate n-au mai existat in campaniile electorale din ultimul secol Exista extreme care s-au amenintat reciproc (VIDEO)

Fostul ministru Cristian Diaconescu a radiografiat, miercuri dimineata, in direct pe B1 TV, alegerile prezidentiale din SUA, ocazie cu care a subliniat ca in societatea americana sunt linii de divizare extrem.

TATARU, DESPRE SISTEMUL DE SANATATE: Am avut o modernizare fortata, venim din 30 de ani in care nu am avut nimic

Sistemul de sanatate a avut o modernizare fortata in contextul pandemiei cu noul coronavirus, venind din 30 de ani in care nu a avut absolut nimic, a afirmat ieri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, conform Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )