Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ce se intampla cu oamenii care au ochii albastri. Pericolul nestiut de care trebuie sa se fereasca

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu oamenii care au ochii albastri. Pericolul nestiut de care trebuie sa se fereasca

Un stdiu recent spune ca persoanele cu ochii albastri au stramos comun. Oamenii de stiinta au spus ca initial fiintele umane au ochi caprui sau ochi negri. S-a produs o mutatie genetica a genei OCA2 care este implicata in producerea de melanina. Aceasta mutatie a dezactivat capacitatea de a produce ochi caprui sau ochi negri. continuă pe Playtech

De ce se aprind lumanari cand oamenii mor, de fapt. De ce trebuie sa le tii la capataiul lor

De ce se aprind lumanari cand oamenii mor, de fapt. S-a aflat de ce trebuie sa le tii la capataiul lor. Lumanarea este o jertfa adusa Domnului. Lumanarea care se tine celui ce trece in lumea cealalta ar trebui sa fie din ceara curata, pentru ca este mai luminoasa si pentru ca nu produce fum.

Un sat de poveste din Italia ii plateste generos pe oamenii care se stabilesc acolo. Ce conditii trebuie, insa, sa indeplineasca cetatenii (GALERIE FOTO)

In Italia a devenit deja o tendinta repopularea localitatilor superbe, dar care au locuitori in varsta. Autiritatile aloca sume frumoase cetatenilor care aleg sa se mute in anumite regiuni si sa isi de.

FOTO A doua sansa. Cum explica reintalnirea cu scoala oamenii care-si completeaza studiile in prag de pensie

Oameni de toate varstele care din diferite motive au abandonat scoala in copilarie sunt acum incurajati sa-si continue studiile prin intermediul programului A doua sansa.

Ludovic Orban, despre lipsa de personal din Directiile de Sanatate Publica: Exista solutii. Sunt DSP-uri care functioneaza foarte bine. Altele trebuie sa invete din experienta lor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a laudat, luni, activitatea unor Directii de Sanatate Publica DSP) din tara, care au reusit sa-si adapteze activitatea la noile conditii generate de cresterea considerabila a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )