Libnet.ro
UNICEF

13:15

S-au stabilit procurorii din cadrul Parchetului European. De cine va fi reprezentata Romania

România Liberă România Liberă,
S-au stabilit procurorii din cadrul Parchetului European. De cine va fi reprezentata Romania

Consiliul UE a numit luni procurorii din cadrul Parchetului European EPPO) care va fi condus de Lau. continuă pe România Liberă

Procurorul Catalin Borcoman va reprezenta Romania in cadrul Parchetului European, institutie condusa de Laura Codruta Kovesi

Procurorul Catalin Borcoman va fi reprezentantul Romaniei in cadrul Parchetului European EPPO), condus de Laura Codruta Kovesi, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei. Borcoman a fost numit in.

Cand vor incepe platile din cadrul masivului plan european de relansare ce aloca 80 mld. euro pentru Romania

Platile din cadrul masivului plan de stimulare economica convenit de liderii Uniunii Europene vor incepe in a doua jumatate a anului viitor, declarat vineri comisarul pentru economie, Paolo Gentiloni, potrivit Reuters.

Cat de mare este minciuna din jurul fondului european de redresare?

La inceput a fost minciuna ca fondul de redresare al Uniunii Europene este un mecanism de urgenta si temporar, care a fost utilizata pentru obtinerea acordului politic din partea Berlinului si a altor tari din nordul Europei, dar si pentru acoperirea unei incalcari grave a tratatelor europene n. a. vezi articolul Cum va arata Europa reconstruita pe minciuna?, BURSA, 24.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4065 seconds )