Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ne scade glicemia, Romania cade pe 4. Calcule pentru baraj

Online Sport Online Sport,
Ne scade glicemia, Romania cade pe 4. Calcule pentru baraj

Rezultatele de marti seara din Grupa D a preliminariilor Cupai Mondiale 2014 au fost defavorabile Romaniei. Am cazut pe locul 4 in Grupa D si de acum suntem la mana rezultatelor din ultimele meciuri ale grupei, cu ochii si sperantele pe Olanda, cea care nu ne-a servit niciodata. continuă pe Online Sport

MINUT CU MINUT Romania - Turcia 0-2, Ungaria - Estonia 4-1, Ungaria e pe 2, Turcia pe 3 si Romania cade pe 4

Partida Romania - Turcia, din preliminariile Cupei Mondiale 2014, a fost live text pe onlinesport. ro, de la ora 21:00. Separat, aici, puteti urmari tot live text de la ora 21:30 ceea ce se intampla in Ungaria - Estonia. La 2-0 pentru Turcia si Ungaria - Estonia 4-1, maghiarii trec pe 2 in Grupa D, Turcia pe 3 si Romania cade pe 4. Scorurile sunt inca provizorii, ambele meciuri inca se joaca. Apasati aici pentru clasamentul provizoriu.

Live TEXT Romania - Turcia: 0-1 Turcii deschid scorul. Tricolorii lupta pentru BARAJ.

Nationala de fotbal a Romaniei intalneste in aceasta seara nationala Turciei intr-un meci care poate fi decisiv pentru calificarea tricolorilor la mondialul de fotbal din Brazilia. Cele doua echipe se vor confrunta pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. Live Text Romania - Turcia: 0-1 Burak 22) Arena Nationala, ora 21. 00) Min 31 Goban, pasa Marica, pasa Pintilii, romanul este blocat in careul de 16 metri. Tanase ar fi fost mai bun acolo. Min 30 Pasa neglijenta a lui Goban catre Torje.

Meciul cu Turcia, vital pentru baraj

Partida de astazi cu Turcia a devenit decisiva pentru asigurarea locului la meciurile de baraj.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )