Libnet.ro
UNICEF

16:31

Scandal cat casa la Paris. Sebastian Coltescu acuzat de rasism la un meci de Champions League

Online Sport Online Sport,
Scandal cat casa la Paris. Sebastian Coltescu acuzat de rasism la un meci de Champions League

Un oficial al echipei turce Istanbul Basaksehir a facut un scandal urias pe Parc des Princes la meciul cu PSG din Champions League. continuă pe Online Sport

VIDEO Sebastian Coltescu, acuzat de rasism Meciul dintre PSG si Istanbul BB a fost intrerupt, dupa ce turcii au iesit de pe teren

Meciul PSG vs Istanbul BB, din etapa a sasea, ultima, a Grupei H din Champions League, arbitrat de romani, a fost intrerupt. Turcii au parasit terenul dupa ce arbitrul de rezerva Sebastian Coltescu ar fi folosit cuvantul negru la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Meciul PSG - Istanbul Basaksehir, suspendat dupa cuvintele rasiste ale arbitrului de rezerva Sebastian Coltescu

Meciul dintre Paris Saint-Germain si Istanbul Basaksehir a fost intrerupt in min. 16, la scorul de 0-0, din cauza unor cuvinte rasiste ale celui de-al patrulea oficial, romanul Sebastian Coltescu, relateaza AFP.

Meciul lui PSG din Liga Campionilor, intrerupt din cauza lui Sebastian Coltescu. Arbitrul roman l-a numit negru pe Demba Ba, atacantul lui Istanbul Basaksehir (VIDEO)

Jucatorii lui Istanbul Basaksehir au parasit terenul in prima repriza a duelului cu Paris Saint-Germain din Liga Campionilor, de marti seara, dupa ce arbitrul roman Sebastian Coltescu i-a adresat o remarca.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )