Libnet.ro
UNICEF

16:45

Scandal la un club din Mamaia, din cauza DJ-ului care nu voia sa schimbe muzica. Mai multi oameni au ajuns la spital

Antena3 Antena3,
Scandal la un club din Mamaia, din cauza DJ-ului care nu voia sa schimbe muzica. Mai multi oameni au ajuns la spital

Romanilor parca nu le pasa de valul mare de infectari cu coronavirus si continua sa nu respecte reguli de distantare fizica si sa imbulzeasca pe la tot felul de cluburi in aer liber. continuă pe Antena3

Altercatie la o terasa din Mamaia: Trei persoane au ajuns la spital

Trei persoane au ajuns la spital in urma unei altercatii intre clientii unei terase din Mamaia, un grup de turisti si agenti de paza. Scandalul a pornit din cauza muzicii.

Digi24: VIDEO O melodie ruseasca, motivul unei batai crunte intre clientii unei terase selecte din Mamaia

Trei persoane au ajuns la spital in urma unei altercatii generale. Turistii, clienti ai unei terase din Mamaia, s-au luat la bataie intre ei, apoi cu agentii de paza ai localului.

Asa arata, de fapt, Gabriela Cristea. Vedeta a fost surprinsa de paparazzi pe plaja din Mamaia dupa ce a slabit (GALERIE FOTO)

Gabriela Crsitea, in varsta de 45 de ani, s-a luptat in ultima vreme cu kilogramele in plus. in timpul sarcinilor, greutatea acesteia a avut de suferit. insa, aceasta urmeaza o dieta care a ajutat-o sa.

Petrecere cu 100 de persoane intr-un club din Arges, a patra cea mai afectata zona de COVID-19 din Romania. Politia cere suspendarea activitatii (VIDEO)

Petrecere cu 100 de persoane intr-o localitate din judetul Arges. Un patron de club nu a tinut cont de nicio masura de restrictie pentru limitarea raspandirii Covid-19 si a organizat un eveniment de amploare.

Localurile din Mallorca, inchise din cauza turistilor care nu respecta distantarea sociala

Nici nu se deschisesera bine, ca localurile din Mallorca, una dintre cele mai cunoscute si atractive destinatii din insulele Baleare, au fost inchise: vina apartinand unor grupuri de turisti germani si britanici, ale caror bravade, in orasele Magaluf si El Arenal, au facut turul web-ului in cateva videouri in care apareau in stare avansata de ebrietate, ignorand complet regulile de distantare anti-Covid impuse de guvernul spaniol, transmite Euronews, citata de Rador.

Alegerile locale ar putea fi amanate din nou. Scenariul sumbru care ar putea intarzia scrutinul din 27 septembrie

Alegerile locale ar putea fi amanate, pentru a doua oara, doar daca ne vom confrunta cu o situatie critica din cauza infectarilor cu coronavirus. Astfel, in situatia in care Romania va depasi pragul critic de peste 1. 500 de noi cazuri zilnice de COVID-19, Guvernul ar schimba din nou data scrutinului.

Andreea Marin si secretul din familia ei. Povestea care le-a adus multora lacrimi in ochi

Andreea Marin si-a spus povestea de viata pe contul de Instagram, mai exact pe cea a bunicilor ei din partea tatalui. Vedeta a scos la iveala o fotografie din albumul cu amintiri, o imagine in care apar bunicii sai din partea tatalui. Andreea Marin si secretul din familia ei Albumul de familie il are mostenire .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )