Libnet.ro
UNICEF

06:15

Scandal in direct: Ministrul Transporturilor l-a amenintat pe Silviu Manastire ca il da in judecata. Totul, dupa dezvaluirile despre un caz de coruptie privind achizitia de avioane Boeing (VIDEO)

B1 B1,
Scandal in direct: Ministrul Transporturilor l-a amenintat pe Silviu Manastire ca il da in judecata. Totul, dupa dezvaluirile despre un caz de coruptie privind achizitia de avioane Boeing (VIDEO)

Jurnalistul Silviu Manastire a publicat marti, in emisiunea Dosar de politician, un document de la Parchetul General care arata faptul ca procurorii ancheteaza o afacere de coruptie in care este vizata ac. continuă pe B1

Dovada ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, minte cand da vina pe studenti pentru aglomeratia din vagoane

Ministrul Transporturilor a explicat marti, ca vagoanele de tren sunt aglomerate din cauza rezervarilor facute de studenti. Se fac foarte multe rezervari de catre studenti, asta este problema, a spus Razvan Cuc. Ce nu stie ministrul, sau omite sa spuna, este ca studentii care beneficiaza de bilete gratuite nu-si pot rezerva documentele de calatorie fiind obligati sa le ridice de la ghiseu.

Ministrul transporturilor: in doua saptamani, se va putea circula de la Sibiu la Nadlac pe autostrada

Ministrul transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, marti, ca in acest an vor fi gata 100 de kilometri de autostrada, iar doua loturi ale autostrazii Lugoj - Deva vor fi gata in doua saptamani. in ultima.

Ministrul Transporturilor: Metroul din Drumul Taberei va circula in luna decembrie a acestui an

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, sustine ca metroul din Drumul Taberei va fi deschis traficului in decembrie 2019, intrucat nu mai exista niciun impediment in realizarea acestui plan.

Ministrul Transporturilor promite 100 de kilometri de autostrada in 2019

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat ca in acest an vor fi dati in folosinta circa 100 .

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )