Libnet.ro
UNICEF

15:45

Scandal cu impact in Guvern. Culisele sedintei in care Daniel Constantin a pierdut sprijinul ALDE: Tariceanu a negociat cu Dragnea decapitarea celuilalt co-presedinte. Constantin, banuit ca este un apropiat al lui Victor Ponta

România Liberă România Liberă,
Scandal cu impact in Guvern. Culisele sedintei in care Daniel Constantin a pierdut sprijinul ALDE: Tariceanu a negociat cu Dragnea decapitarea celuilalt co-presedinte. Constantin, banuit ca este un apropiat al lui Victor Ponta

Conducerea ALDE a decis, ieri, sa ii retraga sprijinul politic lui Daniel Constantin. Hotararea a fost luata in Delegatia Permanenta, cu 86 voturi pentru, 12 impotriva si sase abtineri. Pasul urmator este ca ALDE sa ii ceara premierului Sorin Grindeanu sa-l demita pe Daniel Constantin din guvern, acesta fiind vicepremier si ministru al Mediului. continuă pe România Liberă

Ziua in care Daniel Constantin poate ramane fara sprijin politic. Liderii ALDE, convocati la Palatul Parlamentului

Liderii ALDE se reunesc duminica dupa-amiaza la Palatul Parlamentului in sedinta Biroului Politic Central pentru a stabili pozitia partidului in urma disputelor care au avut loc intre copresedintii Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu .

Liviu Dragnea: Dupa votul din ALDE, Daniel Constantin nu mai poate ramane in Guvern

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca, dupa votul dat de Biroul Politic al ALDE, care i-a retras sprijinul, Daniel Constantin nu mai poate ramane in Guvern, potrivit News. ro. Din pacate, acest deznodamant era previzibil. Am avut mai multe discutii cu Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu. Cred ca acum o luna i-am spus lui Daniel Constantin ca trebuie sa gaseasca un mod de convietuire si colaborare cu domnul Tariceanu, pentru ca lucrurile nu pot ajunge decat la situatia asta, transarea situatiei prin vot, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea: Dupa votul din ALDE, Daniel Constantin nu mai poate ramane in Guvern

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca, dupa votul dat de Biroul Politic al ALDE, care i-a retras sprijinul, Daniel Constantin nu mai poate ramane in Guvern.

Liviu Dragnea, despre Daniel Constantin: Nu mai poate ramane in Guvern

Dupa ce duminica, propriul partid i-a dat o lovitura puternica lui Daniel Constantin retragandu-i sprijinul politic pentru a fi parte din guvern, seara, Liviu Dragnea a pecetluit soarta acestuia, la Antena 3.

Daniel Constantin, final de mandat ca vicepremier si ministru al Mediului. Liviu Dragnea: Nu mai poate ramane in Guvern

Dupa ce duminica, propriul partid i-a dat o lovitura puternica lui Daniel Constantin retragandu-i sprijinul politic pentru a fi parte din guvern, seara, Liviu Dragnea a pecetluit soarta.

Vot in ALDE: Nu il mai sustine pe Daniel Constantin. Actualul vicepremier si ministru al Mediului ar putea fi inlocuit in Guvern de Gratiela Gavrilescu. Constantin: Decizia de astazi nu are legatura cu legalitatea. Tariceanu: A devenit un cantaret pe fata

Co-presedintele ALDE, Daniel Constantin, a pierdut sprijinul politic al partidului.

Daniel Constantin si-a pierdut oficial functiile in Guvern: Mi s-a reprosat ca sunt omul binomului si ca sunt prea tehnocrat. Gratiela Gavrilescu este propunerea coalitiei PSD-ALDE pentru functia de ministru al Mediului. Liviu Dragnea: Regret ca s-a ajuns

O reuniune a coalitiei de guvernare PSD-ALDE avut loc, luni dimineata, la Parlament. in cadrul intalnirii, s-a decis schimbrea lui Daniel Constantin din functia de vicepremier si ministru al Mediului. in acest context, premierul Sorin Grindeanu a precizat ca va inainta Administratei Prezidentiale nominalizarile facute de ALDE.

Cele cinci motive care au rupt relatia dintre Tariceanu si Daniel Constantin

Surse din conducerea ALDE au povestit pentru Adevarul cinci momente esentiale din ultimul an care au provocat ruptura dintre Calin Popescu-Tariceanu si Daniel Constantin, soldata cu revocarea fostului lider PC din Guvern si marginalizarea lui in partid.

Daniel Constantin: Se continua politica pumnului in gura si a deciziilor care se iau unilateral de catre Tariceanu

Copresedintele ALDE Daniel Constantin a declarat, luni, dupa ce a iesit de la sedinta coalitiei de guvernare unde s-a hotarat inlocuirea sa din Guvern, faptul ca presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, care e si copresedinte ALDE, continua politica pumnului in gura.

Sprijinul politic a lui Daniel Constantin a fost retras

ACTUALIZARE 17:10 ALDE nu il mai sustine pe Constantin Liderii ALDE, reuniti azi dupa-amiaza in sedinta Biroului Politic Central, au decis, cu majoritate de voturi, retragerea sprijinului politic vicepremierului Daniel Constantin. ------------- Liderii ALDE se reunesc azi dupa-amiaza, la Palatul Parlamentului, in sedinta Biroului Politic Central pentru a stabili pozitia partidului in urma disputelor care au avut loc intre copresedintii Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu, existand voci care cer retragerea sprijinului politic lui Constantin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )