Libnet.ro
UNICEF

07:30

Scandal monstru intre Alex Bodi si Daria Radionova: A plans doua zile

Playtech Playtech,
Scandal monstru intre Alex Bodi si Daria Radionova: A plans doua zile

Se pare ca exista un triunghi amoros intre Alex Bodi, Daria Radionova si Bianca Dragusanu. Cel putin asa spun gurile rele, cu toate ca Bianca este pe cale sa sa casatoreasca cu Gabi Badalau. Recentele informatii au scos la iveala si un scandal intre afaceristul din Medias si frumoasa rusoaica, Daria Radionova. Scandal in paradisul . continuă pe Playtech

Daria Radionova a inlocuit-o total pe Bianca Dragusanu. Gestul care l-a uimit si pe Alex Bodi

Lucurile par sa fie din ce in ce mai serioase intre Daria Radionova si Alex Bodi, iar asta se poate observa si din comportamentul femeii fata de Selena, fiica afaceristului. Cei doi au in plan sa se casatoreasca, conform spuselor lui Alex Bodi. Daria Radionova si fiica lui Alex Bodi se inteleg de minune Se .

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, fata-n fata dupa 3 luni de la despartire. Ce s-a petrecut intre cei doi fosti soti

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au vazut dupa 3 luni de la despartire. Cei doi au avut una din cele mai controversate relatii din showbiz-ul romanesc. Ce s-a petrecut intre fostii soti la revedere? Bianca Dragusanu si Alex Bodi, revedere dupa 3 luni de la despartire Bianca Dragusanu si Alex Bodi au avut parte de .

Alex Bodi a mai primit o lovitura! Politia a dat decizia crunta, afaceristul n-a avut scapare

Daca pana acum Alex Bodi era in culmea fericirii si in plin amor nebun, revine la problemele cu politia. Se stie ca este deja implicat intr-un dosar greu, fiind unul din suspecti. Dar peste asta, a mai venit inca una. De mai bine de jumatate de an Alex Bodi a avut procese cu cei de .

Gigi Becali, informatii de ultima ora. Urmeaza un scandal monstru: Reghe o are pe una de 8 ani, Ana are amant celebru

Razboiul dintre Gigi Becali si Anamaria Prodan nu este nici pe departe terminat. Dupa amenintarile cu bataia la adresa latifundiarului din Pipera, nici acesta nu s-a lasat mai prejos. intr-un material publicat recent, razboiul dintre Gigi Becali si Anamaria Prodan trece in alt plan, cel al dezvaluirilor personale. Razboiul dintre Gigi Becali si Anamaria Prodan .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )