Libnet.ro
UNICEF

18:15

Scandal sexual la IPJ Calarasi. Doi politisti, retinuti pentru ca ar fi violat o minora dintr-un centru de plasament

Adevărul Adevărul,
Scandal sexual la IPJ Calarasi. Doi politisti, retinuti pentru ca ar fi violat o minora dintr-un centru de plasament

Scandal sexual la IPJ Calarasi, dupa ce doi politisti au fost acuzati ca au batjocorit o minora. Oamenii legii au fost deja retinuti si urmeaza sa fie prezentati judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. continuă pe Adevărul

Caz revoltator in Calarasi: Doi politisti au fost retinuti pentru ca ar fi violat o fata de 15 ani dintr-un centru de plasament

Caz socant in judetul Calarasi. Doi politisti au fost retinuti dupa ce au fost acuzati ca au violat o fata de 15 ani, informeaza B1 TV. Adolescenta fugise de la centrul de plasament Perisoru si ar fi.

Caz REVOLTATOR in Calarasi: Doi politisti au VIOLAT o fata de 15 ani. Reactia ministrului de Interne

Doi politisti de la Inspectoratului Judetean de Politie Calarasi au fost retinuti, joi, intrucat sunt acuzati ca au violat o fata in varsta de 15 ani,fugita dintr-un centru de plasament.

Caz REVOLTATOR in Calarasi: Doi politisti au VIOLAT o fata de 15 ani

Doi politisti de la Inspectoratului Judetean de Politie Calarasi au fost retinuti, joi, intrucat sunt acuzati ca au violat o fata in varsta de 15 ani,fugita dintr-un centru de plasament.

O minora a fost violata de doi politisti. Fata era data in urmarire nationala

Caz socant la Calarasi. Doi politisti au fost retinuti pentru ca ar violat o minora de 15 ani despre care stiau ca era data in urmarire nationala. Fata fugise dintr-un centru de plasmanent si, ca sa.

Doi politisti din Calarasi, retinuti pentru ca ar fi violat o fata de 15 ani. Oamenii legii au fost trecuti in rezerva. Oprea: Indiferent de decizia instantei, cei doi nu mai pot face parte din Politie (VIDEO)

00 Cei doi politisti de la Calarasi, retinuti pentru ca au violat o fata in varsta de 15 ani, au fost trecuti in rezerva, potrivit unui comunicat publicat vineri de ministerul Afacerilor.

Mama fetei abuzate sexual de doi politisti din Calarasi: O omorau si apoi ziceau ca nu au gasit-o

Mama minorei pe care doi politisti din Calarasi ar fi violat-o inainte sa o duca inapoi in centrul de plasament din care fugise are propria varianta a scenariului dupa care s-a consumat drama. Femeia crede ca agresorii cu epoleti ar fi omorat-o pe copila, daca nu erau deranjati de un cioban.

Directorul centrului de plasament de unde provine fata care a fost violata de doi politisti: A cerut voie sa iasa in curtea centrului, a sarit gardul si a fugit. Are tendinta de a fugi, nu se acomodeaza

Paul Dragu, directorul executiv al centrului de plasament Perisoru, de unde provine fata de 15 ani care a fost violata de doi politisti din Calarasi, a declarat vineri, pentru Stirile B1 TV, adolescenta a fugit.

SURSE: Fata violata de doi politisti a plecat de 300 de ori din centrul de plasament din Perisoru

Adolescenta de 15 ani care ar fi fost violata de doi politisti din Calarasi a plecat de 300 de ori din centrul de plasament din localitatea Perisoru, unde se afla din februarie 2013, spun surse din Politie. in.

Valentina, fata violata de doi politisti, a vrut libertate. Adolescenta a fugit de sub nasul supraveghetorilor pe camp, sarind gardul Centrului de la Perisoru

Valentina, adolescenta de 15 ani, care a fost violata de doi politisti, este un copil problema. Fata obisnuia sa fuga din Centrul de Plasament Sfantul Stefan din comuna Perisoru, desi era suprabvegheata.

IPJ Calarasi a primit intariri. Proaspeti absolventi, repartizati la Sectiile Rurale

Sectiile rurale de politie din judetul Calarasi au de ieri, 3 august, forte proapspete. 12 absolventi ai Academiei de Politie si ai Scolilor de agenti au intrat in randurile oamenilor legii de la IPJ Calarasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )