Libnet.ro
UNICEF

21:00

O minora a fost violata de doi politisti. Fata era data in urmarire nationala

Antena3 Antena3,
O minora a fost violata de doi politisti. Fata era data in urmarire nationala

Caz socant la Calarasi. Doi politisti au fost retinuti pentru ca ar violat o minora de 15 ani despre care stiau ca era data in urmarire nationala. Fata fugise dintr-un centru de plasmanent si, ca sa. continuă pe Antena3

Valentina, fata violata de doi politisti, a vrut libertate. Adolescenta a fugit de sub nasul supraveghetorilor pe camp, sarind gardul Centrului de la Perisoru

Valentina, adolescenta de 15 ani, care a fost violata de doi politisti, este un copil problema. Fata obisnuia sa fuga din Centrul de Plasament Sfantul Stefan din comuna Perisoru, desi era suprabvegheata.

Directorul centrului de plasament de unde provine fata care a fost violata de doi politisti: A cerut voie sa iasa in curtea centrului, a sarit gardul si a fugit. Are tendinta de a fugi, nu se acomodeaza

Paul Dragu, directorul executiv al centrului de plasament Perisoru, de unde provine fata de 15 ani care a fost violata de doi politisti din Calarasi, a declarat vineri, pentru Stirile B1 TV, adolescenta a fugit.

SURSE: Fata violata de doi politisti a plecat de 300 de ori din centrul de plasament din Perisoru

Adolescenta de 15 ani care ar fi fost violata de doi politisti din Calarasi a plecat de 300 de ori din centrul de plasament din localitatea Perisoru, unde se afla din februarie 2013, spun surse din Politie. in.

Scandal sexual la IPJ Calarasi. Doi politisti, retinuti pentru ca ar fi violat o minora dintr-un centru de plasament

Scandal sexual la IPJ Calarasi, dupa ce doi politisti au fost acuzati ca au batjocorit o minora. Oamenii legii au fost deja retinuti si urmeaza sa fie prezentati judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Caz revoltator in Calarasi: Doi politisti au fost retinuti pentru ca ar fi violat o fata de 15 ani dintr-un centru de plasament

Caz socant in judetul Calarasi. Doi politisti au fost retinuti dupa ce au fost acuzati ca au violat o fata de 15 ani, informeaza B1 TV. Adolescenta fugise de la centrul de plasament Perisoru si ar fi.

Doi politisti din Calarasi, retinuti pentru ca ar fi violat o fata de 15 ani. Oamenii legii au fost trecuti in rezerva. Oprea: Indiferent de decizia instantei, cei doi nu mai pot face parte din Politie (VIDEO)

00 Cei doi politisti de la Calarasi, retinuti pentru ca au violat o fata in varsta de 15 ani, au fost trecuti in rezerva, potrivit unui comunicat publicat vineri de ministerul Afacerilor.

Caz REVOLTATOR in Calarasi: Doi politisti au VIOLAT o fata de 15 ani. Reactia ministrului de Interne

Doi politisti de la Inspectoratului Judetean de Politie Calarasi au fost retinuti, joi, intrucat sunt acuzati ca au violat o fata in varsta de 15 ani,fugita dintr-un centru de plasament.

Caz REVOLTATOR in Calarasi: Doi politisti au VIOLAT o fata de 15 ani

Doi politisti de la Inspectoratului Judetean de Politie Calarasi au fost retinuti, joi, intrucat sunt acuzati ca au violat o fata in varsta de 15 ani,fugita dintr-un centru de plasament.

O tanara din Bucuresti a fost violata noaptea trecuta

O tanara de 36 de ani a fost violata, miercuri noaptea, in Bucuresti. Femeia, de profesie maseuza, a fost contactata de un barbat pentru a programa o sedinta de masaj, dar, dupa ce a intrat in casa lui, a.

Socant: minora de 15 ani a fost violata ziua, la ora 14.00 de cei doi politisti

De la 5 la 12 ani inchisoare risca politistii acuzati ca au violat o minora. Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Calarasi spun ca, in urma interogatoriului suspectilor, a rezultat o suspiciune rezonabila cu privire la savarsirea unei infractiuni de viol.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )