Libnet.ro
UNICEF

10:16

SCANDAL TOTAL! Mai multe tari europene cer BOICOTAREA Eurovisionului israelian (VIDEO)

B1 B1,
SCANDAL TOTAL! Mai multe tari europene cer BOICOTAREA Eurovisionului israelian (VIDEO)

Victoria Israelului la Eurovision produce efecte tot mai neasteptate, deja aparand ideea boicotarii editiei de anul viitor de catre unele state europene. in tari precum Islanda, Irlanda, Suedia si chiar. continuă pe B1

Panica in Gorj. Strazile si mai multe gospodarii au fost inundate

Pompierii din Gorj intervin, joi, in comuna Scoarta, dupa ce, in urma unor ploi torentiale, strazile si mai multe gospodarii au fost inundate. Strazi pline de apa sunt si in Targu-Jiu si.

Efectele globale ale GDPR: Mai multe companii blocheaza accesul utilizatorilor europeni, pentru ca nu se pot conforma noilor reguli

Mai multe companii au ales optiunea nucleara si au decis sa blocheze accesul pentru toti utilizatorii europeni, cu mai putin de o zi inainte de intrarea in vigoare a noilor reglementari privind protectia datelor private General Data Protection Regulation, GDPR), scrie The Guardian.

Restrictii de circulatie pe mai multe tronsoane din A1, pentru lucrari la carosabil si masuratori

Centrul Infotrafic anunta, miercuri, ca pe mai multe sectoare ale A1 se efectueaza lucrari si sunt instituite restrictii de trafic. Pana la ora 18. 00, lucrarile au loc pe tronsonul Sibiu - Deva, iar pana la ora 20. 00 se lucreaza pe sectorul Arad - Timisoara.

Jandarmi, retinuti dupa ce au jefuit mai multe prostituate

Doi jandarmi, impreuna cu doi complici, au ajuns dupa gratii, dupa ce au jefuit mai multe prostituate, racolate in urma unor anunturi pe internet.

Mai multe autobuze spre Ghimbav in acest weekend. in localitate se va desfasura un show aviatic

In acest weekend vor fi mai multe autobuze care vor circula spre capatul de linie IAR Ghimbav, pentru ca oamenii sa ajunga la spectacolul aviatic ce se va desfasura in localitate. Daca cerearea va fi mare, de Rusalii, va fi suplimentat si numarul autobuzelor care merg in Poiana Brasov.

Crearea de universitati europene

Uniunea Europeana va lansa din 2019 proiecte-pilot pentru crearea de universitati europene, retele de institutii de invatamant superior care sa permita obtinerea unei diplome combinand studii in mai multe tari din blocul comunitar, au anuntat ieri Comisia Europeana si presedintia bulgara a Consiliului UE, relateaza AFP.

Radu Banciu: PNL a ajuns azi un fel de vuvuzea care face scandal, incercand sa schimbe cursul istoriei, dar romanii au nevoie de mai multe argumente (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca PNL a sarbatorit 143 de ani de existenta. Au lipsit multi grei, presedintele Klaus Iohannis care nu mai este .

Care sunt cele mai bogate tari din lume

Marimea nu inseamna intotdeauna bogatie atunci cand vine vorba de tarile cele mai bogate din lume, potrivit datelor publicate in luna aprilie de catre Fondul Monetar International.

Studiu: Pacientii care se confrunta cu obezitate au mai multe sanse de a supravietui unei infectii

Obezitatea poate scurta viata, insa persoanele obeze care sunt spitalizate pentru boli infectioase, pneumonie sau septicemie au o sansa mai mare de a supravietui decat cei care au o greutate normala, relateazaThe Guardian.

Morgan Freeman, acuzat de hartuire si comportament neadecvat de mai multe femei

Morgan Freeman este unul dintre cei mai buni si apreciati actori americani, insa cu toate acestea, nu este nici el lipsit de scandaluri. Opt femei l-au acuzat pe actor de hartuire sexuala si comportament.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )