Libnet.ro
UNICEF

08:00

Scandal urias in cadrul Academiei care acorda Premiul Nobel pentru Literatura

B1 B1,
Scandal urias in cadrul Academiei care acorda Premiul Nobel pentru Literatura

Veste ca in acest an Premiul Nobel pentru Literatura a cazut ca un trasnet pe plan mondial. Aceasta surpriza nu era insa una atat de mare daca era urmarit cu atentie scandalul monstru izbucnit inca din. continuă pe B1

Academia suedeza a autorizat demisia a 4 membri ai sectiei de literatura, care ofera premiul Nobel

Academia suedeza a autorizat demisia efectiva a patru membri ai sectiei de literatura, care decerneaza premiul Nobel, in conditiile in care, initial, acest statut era pe viata, relateaza Mediafax, citand Le Figaro.

De ce nu se va decerna Premiul NOBEL pentru literatura in acest an: Cronica celui mai mare scandal in care a fost implicata Academia Suedeza

Veste ca in acest an Premiul Nobel pentru Literatura a cazut ca un trasnet pe plan mondial. Aceasta surpriza nu era insa una atat de mare daca era urmarit cu atentie scandalul monstru izbucnit inca din.

Scandal urias in Targu Jiu. Vaduva lui Sergiu Nicolaescu vrea sa vanda cavoul familiei

Scandal urias. Vaduva lui Sergiu Nicolaescu vrea sa vanda cavoul familiei din Targu Jiu, iar Primaria se opune. Cavoul din cimitir are o poveste lunga. A fost construit de un avocat cunoscut si donat.

SCANDAL urias la Romanii au talent: Juratii au declansat RAZBOIOUL

Un scandal de proportii a izbucnit la Romanii au talent, ca urmare a editiei de vineri, in cadrul careiaalegerea finalistilor a creat dificultatimajore pentru jurati. Pe locul doi in finala au.

Scandal URIAS la MONDIALUL de Rugby! DECIZIE DRASTICA pentru ROMANIA

Romania poate pierde locul la Campionatul Mondial de Rugby din 2019, din cauza unui scandal imens care a izbucnit in urma cu 2 luni. Totul are loc dupa delegarea controversata a arbitrului roman Vlad Iordachescu.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )