Libnet.ro
UNICEF

13:00

Scandal urias in PSD Suceava din cauza fiului lui Piedone. Primarii boicoteaza campania pentru parlamentare

Adevărul Adevărul,
Scandal urias in PSD Suceava din cauza fiului lui Piedone. Primarii boicoteaza campania pentru parlamentare

Social-democratii suceveni sunt nemultumiti deoarece colegii lor de la Centru le-au plantat un candidat din Bucuresti pe un loc eligibil la Camera Deputatilor. Este vorba despre Vlad Popescu, fiul primarului Cristian Popescu Piedone. continuă pe Adevărul

Scandal in PSD Suceava dupa ce conducerea centrala l-a pus pe liste pe fiul lui Piedone. Primar: Nu-l voi sustine pe Agamita Dandanache indiferent cum se va numi el

Decizia conducerii centrale a PSD de a-l pune pe Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, pe un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputatilor a PSD Suceava, desi este membru al PPU-SL si liderul organizatiei de la Sectorul 5, provoaca nemultumire in filiala de la Suceava. Primarul din Falticeni, Catalin Coman, vicepresedinte al organizatiei judetene PSD Suceava, se declara extrem de dezamagit si extrem de nemultumit, spunand ca este o premiera de la Revolutie si pana acum ca o lista cu parlamentari sa nu le fie adusa la cunostinta membrilor de partid si sa fie impusa: La Falticeni nu-l voi sustine pe Agamita Dandanache, indiferent cum se va numi el, indiferent ca e trimis de la Bucuresti sau din alta parte.

Fiul lui Cristian Popescu Piedone, condamnat la inchisoare in prima instanta in dosarul Colectiv, candideaza la parlamentare pe listele PSD Suceava

Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Suceava. Listele acestei filiale, dar si a altor 18, au fost validate de conducerea centrala a partidului. Tanarul.

Nicusor Dan: Nu mi-am inceput mandatul din cauza PSD Bucuresti. Reteaua de termoficare e praf si pierdem timp pretios in pregatirea managementului de avarie (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Bucurestiului, a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca depunerea juramantului si inceperea mandatului sau intarzie foarte mult din cauza PSD Bucuresti, care a depus nu mai.

VIDEO Nicusor Dan, conferinta de presa in fata Primariei Capitalei: Preluarea mandatului meu mai intarzie cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Daca cineva are probleme cu apa calda sa-l intrebe pe primarul in functie, Gabriela

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a sustinut joi o conferinta de presa in fata sediului Primariei, unde a anuntat ca preluarea mandatului sau va intarzia cel putin o saptamana, din cauza atitudinii iresponsabile a PSD, care a depus 52 de contestatii la decizia de validare a mandatului sau. Nicusor Dan: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni. Capitala va avea trei mari probleme.

Tragedie in fotbalul romanesc. A murit din cauza coronavirusului

E tragedie in fotbalul romanesc dupa ce selectionerul nationalei de fotbal tineret a murit. Acesta fusese depistat pozitiv cu noul coronavirus, in urma cu doar doua saptamani. Tragedie in fotbalul romanesc. Florin Bugar a murit din cauza coronavirusului Florin Bugar, antrenorul echipei nationale de fotbal feminin tineret si al echipei Piros Security, a incetat din .

Brigitte Pastrama au pus pe jar Antenele. Cu cati bani s-au ars din cauza lor

Brigitte si Pastrama au cam comis-o de data asta. Sanctiunile curg lant din cauza reality show-ului celor doi soti de pe Antena Stars. Ce a decis Consiliul National al Audiovizualului in privinta emisiunii lor? Brigitte si Pastrama au comis-o. CNA, sanctiune in dreptul show-ului sotilor Unul din reality-urile rasarite in aceste vremuri tulburi pentru televiziune .

Murim din cauza virusului, dar dupa va veni un alt dezastru. Predictia pentru 500.00 de someri si sute de mii de firme in faliment

Intr-un raport recent, REI Financial Advisors a declarat ca este nevoie de bai pentru redresare, si ca acestia exista. Este vorba de pana la 1 miliard euro. Banii provin din fondurile Schemei COVID. Acesti bani pot fi adusi in Romania pentru intreprinderile romanesti afectate de pandemie. Murim din cauza virusului, dar dupa va veni un .

Dan Negru da cu statul roman de pamant din cauza medicilor: Statul finanteaza telenovele

Dan Negru, comentarii aspre la adresa statului roman. Ce spune prezentatorul si de ce vine acum cu critici acide? Totul din cauza medicilor de la noi. Dan Negru, critici aspre catre statul roman din cauza medicilor Celebru pentru longevitatea sa, dar si pentru transparenta cu care isi expune gandurile in online pentru fanii lui, Negru .

Pictorul Dan Virgiliu Dimulescu a decedat din cauza infectiei cu Covid-19. Artistul suferea si de diabet

Unul dintre cei mai cunoscuti pictori din Romania a decedat din cauza infectiei cu Covid-19. Dan Virgiliu Dimulescu, in varsta de 69 de ani, era internat la Spitalul Municipal Caracal, dupa ce a fost infectat cu.

Rusia depaseste pragul de 25.000 de morti din cauza Covid-19

Rusia a anuntat joi ca a inregistrat 290 de morti din cauza covid-19 in ultimele 24 de ore, iar bilantul total oficial crescut la 25. 242 de decese, relateaza Reuters si News. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )