Libnet.ro
UNICEF

19:15

Nicusor Dan: Nu mi-am inceput mandatul din cauza PSD Bucuresti. Reteaua de termoficare e praf si pierdem timp pretios in pregatirea managementului de avarie (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Nu mi-am inceput mandatul din cauza PSD Bucuresti. Reteaua de termoficare e praf si pierdem timp pretios in pregatirea managementului de avarie (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Bucurestiului, a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca depunerea juramantului si inceperea mandatului sau intarzie foarte mult din cauza PSD Bucuresti, care a depus nu mai. continuă pe B1

Pictorul Dan Virgiliu Dimulescu a decedat din cauza infectiei cu Covid-19. Artistul suferea si de diabet

Unul dintre cei mai cunoscuti pictori din Romania a decedat din cauza infectiei cu Covid-19. Dan Virgiliu Dimulescu, in varsta de 69 de ani, era internat la Spitalul Municipal Caracal, dupa ce a fost infectat cu.

Firea a pierdut, dar nu se da dusa. Cand preia Nicusor Dan mandatul de primar general. PSD a facut 52 de contestatii

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntar, joi, ca preluarea mandatului de primar va mai intarzia cel putin o saptamana, dupa ce au fost facute 52 de apeluri la validarea mandatului sau. Se cere nici mai mult nici mai putin decat reluarea alegerilor locale in Bucuresti, anunta Nicusor Dan, acuzand PSD ca a depus apelurile, care sunt copy-paste.

GABRIELA FIREA, DESPRE MANDATUL LUI NICUSOR DAN: Sa aiba rabdare; sa ii dam justitiei ce este al justitiei

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat astazi ca primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, trebuie sa isi pastreze increderea in justitie si sa aiba rabdare pana cand Curtea de Apel va decide cu privire la contestatiile care au fost depuse impotriva sa.

Nicusor Dan, dupa ce a fost contestat la tribunal de 52 de pesedisti: Urgenta PSD este intarzierea preluarii mandatului meu

Nicusor Dan a anuntat, miercuri, ca nu isi poate prelua mandatul de primar general al Bucurestiului pentru ca a primit 52 de contestatii la Tribunal, de la fosti si actuali consilieri PSD.

VIDEO Nicusor Dan, conferinta de presa in fata Primariei Capitalei: Preluarea mandatului meu mai intarzie cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Daca cineva are probleme cu apa calda sa-l intrebe pe primarul in functie, Gabriela

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a sustinut joi o conferinta de presa in fata sediului Primariei, unde a anuntat ca preluarea mandatului sau va intarzia cel putin o saptamana, din cauza atitudinii iresponsabile a PSD, care a depus 52 de contestatii la decizia de validare a mandatului sau. Nicusor Dan: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni. Capitala va avea trei mari probleme.

NICUSOR DAN: Gabriela Firea si-a abandonat mandatul si obligatiile legale

Primarul general ales, Nicusor Dan, a subliniat joi ca nu si-a preluat deocamdata mandatul de la PMB si ca problemele legate de furnizarea apei calde trebuie gestionate de primarul in functie, Gabriela Firea, pe care a acuzat-o ca si-a abandonat obligatiile legale, conform Agerpres.

Nicusor Dan: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni. Capitala va avea trei mari probleme

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a acuzat joi ca in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni, prin intarzierea preluarii mandatului sau, din cauza a zeci de contestatii depuse de PSD. Nicusor Dan, conferinta de presa in fata Primariei Capitalei: Preluarea mandatului meu mai intarzie cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Daca cineva are probleme cu apa calda sa-l intrebe pe primarul in functie, Gabriela Firea.

Nicusor Dan: Preluarea mandatului meu va mai intarzia cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Se cere reluarea alegerilor locale in Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, a anuntat joi ca mai este de asteptat cel putin o saptamana pana la preluarea mandatului sau, in contextul in care, prin sicane penibile, PSD.

Nicusor Dan: Daca exista probleme cu apa calda, trebuie intrebat primarul in functie al Bucurestiului, Gabriela Firea, care si-a abandonat mandatul in plina criza sanitara (VIDEO)

Nicusor Dan a subliniat ca Gabriela Firea este inca primar general in functie, astfel ca ea ar trebui intrebata despre problemele din termoficare. Primarul general ales a acuzat-o pe social-democrata ca.

Nicusor Dan nu-si poate prelua inca mandatul

Nicusor Dan trebuie sa mai astepte pentru a depune juramantul de investire in functia de primar al B.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2702 seconds )