Libnet.ro
UNICEF

16:45

SCANDALUL BIOTERRA. Patru persoane, prinse dupa ce au CERUT BANI PRESEDINTELUI de la ...

România Liberă România Liberă,
SCANDALUL BIOTERRA. Patru persoane, prinse dupa ce au CERUT BANI PRESEDINTELUI de la ...

UPDATE: Cele patru persoane prinse in flagrant duminica in Capitala l-au santajat pe presedintele Universitatii Bioterra, Ion Nicolae, caruia i-au cerut 150. 000 de euro pentru a nu face publice informatii despre acesta considerate compromitatoare, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Potrivit surselor citate, unul dintre cei patru, care s-a recomandat drept Florin Paraschivescu, director al publicatiei Atac la persoana, l-a contactat in cursul zilei de sambata pe soferul lui . continuă pe România Liberă

Patru persoane, prinse dupa ce au CERUT BANI RECTORULUI de la Bioterra, pentru a nu-l compromite.

Patru persoane au fost prinse in flagrant in Capitala, duminica seara, dupa ce i-ar fi cerut peste 100. 000 de euro rectorului Universitatii Bioterra, Cornel Trandafir, pentru a nu face publice informatii despre acesta considerate compromitatoare, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Cei patru au fost prinsi dupa ce s-au intalnit cu Trandafir pentru a-i arata mai multe documente, au mai spus sursele citate. Una dintre persoanele suspectate de santaj i-a pretins rectorului ca este .

Patru persoane, prinse dupa ce au cerut bani rectorului de la Bioterra, pentru a nu-l compromite

Patru persoane au fost prinse in flagrant in Capitala, duminica seara, dupa ce i-ar fi cerut peste 100. 000 de euro rectorului Universitatii Bioterra, Cornel Trandafir, pentru a nu face publice informatii despre.

Patru persoane, prinse in flagrant dupa ce au cerut bani rectorului Universitatii Bioterra, pentru a nu-l compromite

Patru persoane au fost prinse in flagrant, duminica seara, in Bucuresti, dupa ce i-ar fi cerut peste 100. 000 de euro rectorului Universitatii Bioterra, Cornel Trandafir, pentru a nu face publice informatii.

Patru persoane, prinse in flagrant dupa ce au cerut 150.000 euro rectorului Universitatii Bioterra, pentru a nu-l compromite

Patru persoane au fost prinse in flagrant, duminica seara, in Bucuresti, dupa ce i-ar fi cerut peste 100. 000 de euro rectorului Universitatii Bioterra, Cornel Trandafir, pentru a nu face publice informatii.

Patru persoane ar fi santajat un rector al Universitatii Bioterra, pretinzandu-i 150.000 euro

Patru persoane suspectate ca ar fi santajat un rector al Universitatii Bioterra pretinzandu-i 150. 000 euro pentru a nu publica niste materiale compromitatoare au fost prinse in flagrant duminica, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

SUA: Un barbat a impuscat patru persoane in Minneapolis, apoi s-a sinucis

Un barbat a deschis focul intr-o cladire de birouri din Minneapolis, ucigand patru persoane si ranind alte patru, apoi s-a sinucis, anunta Reuters. Steve McCarty, purtatorul de cuvand al Politiei din.

SCANDALUL BIOTERRA. Adrian Dulugeac a primit mita pentru note si diplome de licenta bani, ...

Profesorul Adrian Dulugeac, de la Universitatea Bioterra, a primit mita de la studenti bani, doua cife cu beton si servicii de reparare a instalatiilor electrice pentru a le da raspunsuri prin SMS la examene, a le obtine lucrari de licenta sau a le da note fara sa se prezinte la examene, potrivit Mediafax. Adrian Dulugeac, prodecanul Facultatii de Controlul si Expertiza Produselor Alimentare de la Universitatea Bioterra, a fost retinut joi de procurorii Parchetului Tribunalului Valcea, fiind .

SCANDALUL BIOTERRA. Procurorii cer Tribunalului Valcea arestarea preventiva a profesorului ...

Procurorii care l-au retinut pe Adrian Dulugeac, sef de lucrari la Universitatea Bioterra, vor cere, vineri, Tribunalului Valcea arestarea lui preventiva in dosarul in care este acuzat ca a dat unor studenti subiectele la licenta sau i-a ajutat sa obtina diplomele fara sa sustina examenele, scrie Mediafax. Adrian Dulugeac, sef de lucrari la Universitatea Bioterra Bucuresti si prodecanul Facultatii de Controlul si Expertiza Produselor Alimentare, a fost retinut joi de procurorii Parchetului .

Atac armat in Minneapolis: Patru persoane au murit, iar opt au fost ranite. Atacatorul s-a sinucis

Cel putin patru oameni au murit si alti opt au fost raniti, dupa ce un barbat a deschis focul intr-o cladire de birouri din Minneapolis, Statele Unite. Atacatorul s-a impuscat apoi, transmite The Guardian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )