Libnet.ro
UNICEF

18:00

Patru persoane, prinse in flagrant dupa ce au cerut bani rectorului Universitatii Bioterra, pentru a nu-l compromite

B1 B1,
Patru persoane, prinse in flagrant dupa ce au cerut bani rectorului Universitatii Bioterra, pentru a nu-l compromite

Patru persoane au fost prinse in flagrant, duminica seara, in Bucuresti, dupa ce i-ar fi cerut peste 100. 000 de euro rectorului Universitatii Bioterra, Cornel Trandafir, pentru a nu face publice informatii. continuă pe B1

Patru persoane, prinse in flagrant dupa ce au cerut 150.000 euro rectorului Universitatii Bioterra, pentru a nu-l compromite

Patru persoane au fost prinse in flagrant, duminica seara, in Bucuresti, dupa ce i-ar fi cerut peste 100. 000 de euro rectorului Universitatii Bioterra, Cornel Trandafir, pentru a nu face publice informatii.

Patru persoane, prinse dupa ce au CERUT BANI RECTORULUI de la Bioterra, pentru a nu-l compromite.

Patru persoane au fost prinse in flagrant in Capitala, duminica seara, dupa ce i-ar fi cerut peste 100. 000 de euro rectorului Universitatii Bioterra, Cornel Trandafir, pentru a nu face publice informatii despre acesta considerate compromitatoare, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Cei patru au fost prinsi dupa ce s-au intalnit cu Trandafir pentru a-i arata mai multe documente, au mai spus sursele citate. Una dintre persoanele suspectate de santaj i-a pretins rectorului ca este .

Patru persoane, prinse dupa ce au cerut bani rectorului de la Bioterra, pentru a nu-l compromite

Patru persoane au fost prinse in flagrant in Capitala, duminica seara, dupa ce i-ar fi cerut peste 100. 000 de euro rectorului Universitatii Bioterra, Cornel Trandafir, pentru a nu face publice informatii despre.

SCANDALUL BIOTERRA. Patru persoane, prinse dupa ce au CERUT BANI PRESEDINTELUI de la ...

UPDATE: Cele patru persoane prinse in flagrant duminica in Capitala l-au santajat pe presedintele Universitatii Bioterra, Ion Nicolae, caruia i-au cerut 150. 000 de euro pentru a nu face publice informatii despre acesta considerate compromitatoare, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Potrivit surselor citate, unul dintre cei patru, care s-a recomandat drept Florin Paraschivescu, director al publicatiei Atac la persoana, l-a contactat in cursul zilei de sambata pe soferul lui .

Patru persoane ar fi santajat un rector al Universitatii Bioterra, pretinzandu-i 150.000 euro

Patru persoane suspectate ca ar fi santajat un rector al Universitatii Bioterra pretinzandu-i 150. 000 euro pentru a nu publica niste materiale compromitatoare au fost prinse in flagrant duminica, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

SUA: Un barbat a impuscat patru persoane in Minneapolis, apoi s-a sinucis

Un barbat a deschis focul intr-o cladire de birouri din Minneapolis, ucigand patru persoane si ranind alte patru, apoi s-a sinucis, anunta Reuters. Steve McCarty, purtatorul de cuvand al Politiei din.

Atac armat in Minneapolis: Patru persoane au murit, iar opt au fost ranite. Atacatorul s-a sinucis

Cel putin patru oameni au murit si alti opt au fost raniti, dupa ce un barbat a deschis focul intr-o cladire de birouri din Minneapolis, Statele Unite. Atacatorul s-a impuscat apoi, transmite The Guardian.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )