Libnet.ro
UNICEF

17:45

Patru persoane ar fi santajat un rector al Universitatii Bioterra, pretinzandu-i 150.000 euro

Hotnews Hotnews,
Patru persoane ar fi santajat un rector al Universitatii Bioterra, pretinzandu-i 150.000 euro

Patru persoane suspectate ca ar fi santajat un rector al Universitatii Bioterra pretinzandu-i 150. 000 euro pentru a nu publica niste materiale compromitatoare au fost prinse in flagrant duminica, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. continuă pe Hotnews

SCANDALUL BIOTERRA. Patru persoane, prinse dupa ce au CERUT BANI PRESEDINTELUI de la ...

UPDATE: Cele patru persoane prinse in flagrant duminica in Capitala l-au santajat pe presedintele Universitatii Bioterra, Ion Nicolae, caruia i-au cerut 150. 000 de euro pentru a nu face publice informatii despre acesta considerate compromitatoare, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Potrivit surselor citate, unul dintre cei patru, care s-a recomandat drept Florin Paraschivescu, director al publicatiei Atac la persoana, l-a contactat in cursul zilei de sambata pe soferul lui .

Patru persoane, prinse in flagrant dupa ce au cerut bani rectorului Universitatii Bioterra, pentru a nu-l compromite

Patru persoane au fost prinse in flagrant, duminica seara, in Bucuresti, dupa ce i-ar fi cerut peste 100. 000 de euro rectorului Universitatii Bioterra, Cornel Trandafir, pentru a nu face publice informatii.

Patru persoane, prinse in flagrant dupa ce au cerut 150.000 euro rectorului Universitatii Bioterra, pentru a nu-l compromite

Patru persoane au fost prinse in flagrant, duminica seara, in Bucuresti, dupa ce i-ar fi cerut peste 100. 000 de euro rectorului Universitatii Bioterra, Cornel Trandafir, pentru a nu face publice informatii.

Patru persoane, prinse dupa ce au CERUT BANI RECTORULUI de la Bioterra, pentru a nu-l compromite.

Patru persoane au fost prinse in flagrant in Capitala, duminica seara, dupa ce i-ar fi cerut peste 100. 000 de euro rectorului Universitatii Bioterra, Cornel Trandafir, pentru a nu face publice informatii despre acesta considerate compromitatoare, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Cei patru au fost prinsi dupa ce s-au intalnit cu Trandafir pentru a-i arata mai multe documente, au mai spus sursele citate. Una dintre persoanele suspectate de santaj i-a pretins rectorului ca este .

Patru persoane, prinse dupa ce au cerut bani rectorului de la Bioterra, pentru a nu-l compromite

Patru persoane au fost prinse in flagrant in Capitala, duminica seara, dupa ce i-ar fi cerut peste 100. 000 de euro rectorului Universitatii Bioterra, Cornel Trandafir, pentru a nu face publice informatii despre.

Rectorul Universitatii Bioterra: Anchetatorii au cerut date despre un profesor acuzat de ...

Rectorul Universitatii Bioterra, Cornel Trandafir, a declarat, joi, ca anchetatorii fac perchezitii in toate departamentele si au cerut date despre un profesor acuzat de coruptie, care preda la Facultatea de Controlul si Expertiza Produselor Alimentare, precum si despre fosti studenti absolventi, potrivit Mediafax. Cornel Trandafir a spus ca a permis accesul anchetatorilor in toate compartimentele universitatii si a solicitat sa le fie puse la dispozitie toate documentele cerute. Citeste .

SUA: Un barbat a impuscat patru persoane in Minneapolis, apoi s-a sinucis

Un barbat a deschis focul intr-o cladire de birouri din Minneapolis, ucigand patru persoane si ranind alte patru, apoi s-a sinucis, anunta Reuters. Steve McCarty, purtatorul de cuvand al Politiei din.

Atac armat in Minneapolis: Patru persoane au murit, iar opt au fost ranite. Atacatorul s-a sinucis

Cel putin patru oameni au murit si alti opt au fost raniti, dupa ce un barbat a deschis focul intr-o cladire de birouri din Minneapolis, Statele Unite. Atacatorul s-a impuscat apoi, transmite The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )