Libnet.ro
UNICEF

14:45

Scandalul fetitei luate cu mascati. Tatal adoptiv a rupt tacerea

Antena3 Antena3,
Scandalul fetitei luate cu mascati. Tatal adoptiv a rupt tacerea

Tatal adoptiv al micutei din Baia de Arama a vorbit, in exclusivitate pentru Antena 3, despre situatia copilului. La inceput era emotionata. A stat in bratele sotiei mele care a mangaiat-o, a linistit. continuă pe Antena3

Tatal adoptiv al fetitei din Mehedinti, despre starea micutei: Nu are nicio problema. Am calmat-o cu multa dragoste

Gabi Sacarin, tatal adoptiv al fetitei abuzate, a facut declaratii in exclusivitate pentru Antena 3. Barbatul spune ca micuta a fost examinata si ca nu ar avea probleme. Am plecat la IML Craiova.

Tatal adoptiv din SUA al Sorinei: A fost diagnosticata de trei ori cu malnutritie

Tatal adoptiv din America al fetitei de noua ani abuzate de autoritati a dezvaluit in exclusivitate la Antena 3 faptul ca micuta ar fi ajuns de trei ori la spital cu malnutritie. Omul spune ca a facut.

Tatal adoptiv al Sorinei: Cand am vazut ca este de etnie roma am zis: Doamne, ce noroc are acest copil sa ajunga la New York, unde culoarea nu conteaza

Tatal adoptiv al Sorinei, fetita de 8 ani care a fost luata cu mascatii din familia fostului asistent maternal care a avut-o in grija cativa ani, spune ca el si sotia sa au luat decizia de a adopta un copil din Romania in urma cu patru ani si ca a urmat toti pasii impusi de lege.

Acuzatii grave facute de tatal fetitei luate cu forta din casa pentru a fi trimisa in SUA: Avocatii sunt rude cu judecatorii

Tatal care a crescut-o pe fetita de noua ani din Mehedinti sustine ca familia din SUA se lauda ca a platit 30. 000 de euro mita la autoritatea tutelara. Mai mult, tatal arata ca avocatii familiei.

Marian Godina, despre cazul fetitei luate cu mascatii: Diferenta dintre mama si asistent maternal e salariul

Politistul Marian Godina si-a exprimat parerea, pe blogul personal, despre cazul fetitei din Mehedinti care a fost adoptata de o familie de romani din SUA si luata in mod brutal de autoritati din casa celor la care se afla in plasament.

VIDEO LIVE Zeci de locuitori din Baia de Arama cer in strada anularea adoptiei in cazul fetitei luate cu mascatii

Zeci de localnici din Baia de Arama, judetul Mehedinti, au iesit in strada, vineri seara, pentru a protesta fata de modul in care s-au comportat autoritatile in cazul fetitei adoptate de o familie din SUA si cer anularea adoptiei.

Carmen Dan, in cazul fetitei luate cu mascatii: Cred ca este evident care a fost rolul Politiei acolo. Nu politistii sunt cei care au bruscat copilul

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a scris, vineri, pe Facebook ca, in cazul fetitei din judetul Mehedinti, nu politistii sunt cei care au bruscat copilul minor si ca este evident care este rolul acestora in momentul in care a fost luata pentru a fi data spre adoptie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2161 seconds )