Libnet.ro
UNICEF

10:00

Tatal adoptiv din SUA al Sorinei: A fost diagnosticata de trei ori cu malnutritie

Antena3 Antena3,
Tatal adoptiv din SUA al Sorinei: A fost diagnosticata de trei ori cu malnutritie

Tatal adoptiv din America al fetitei de noua ani abuzate de autoritati a dezvaluit in exclusivitate la Antena 3 faptul ca micuta ar fi ajuns de trei ori la spital cu malnutritie. Omul spune ca a facut. continuă pe Antena3

Tatal adoptiv al Sorinei: Cand am vazut ca este de etnie roma am zis: Doamne, ce noroc are acest copil sa ajunga la New York, unde culoarea nu conteaza

Tatal adoptiv al Sorinei, fetita de 8 ani care a fost luata cu mascatii din familia fostului asistent maternal care a avut-o in grija cativa ani, spune ca el si sotia sa au luat decizia de a adopta un copil din Romania in urma cu patru ani si ca a urmat toti pasii impusi de lege.

Tatal adoptiv al fetitei din Mehedinti, despre starea micutei: Nu are nicio problema. Am calmat-o cu multa dragoste

Gabi Sacarin, tatal adoptiv al fetitei abuzate, a facut declaratii in exclusivitate pentru Antena 3. Barbatul spune ca micuta a fost examinata si ca nu ar avea probleme. Am plecat la IML Craiova.

Scandalul fetitei luate cu mascati. Tatal adoptiv a rupt tacerea

Tatal adoptiv al micutei din Baia de Arama a vorbit, in exclusivitate pentru Antena 3, despre situatia copilului. La inceput era emotionata. A stat in bratele sotiei mele care a mangaiat-o, a linistit.

MINISTRUL MUNCII, IN LEGATURA CU FETITA ADOPTATA DE O FAMILIE DIN SUA: Ambasadorul Klemm m-a asigurat de colaborarea sa

Ministrul Muncii, Marius Budai, a afirmat, astazi, ca a avut o discutie telefonica cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, care l-a asigurat de toata colaborarea sa pentru a verifica starea copilului adoptat de familia de romani din SUA, urmand ca luni sa se vada cu acesta pentru a clarifica situatia.

Dancila cere o ancheta in cazul fetitei date in adoptie unei familii din SUA

Premierul Viorica Dancila a cerut, astazi, efectuarea unei anchete in cazul fetitei ridicata de acasa pentru a fi data in adoptie unei familii din SUA, subliniind ca persoanele care vor fi gasite vinovate vor fi sanctionate.

Rezerva Federala din SUA mentine nivelul ratei dobanzii de referinta

Rezerva Federala din SUA Fed) a decis miercuri mentinerea ratei dobanzii de referinta, semnaland posibilitatea reducerii nivelului acesteia spre sfarsitul acestui an, pe fondul presiunilor presedintelui Donald Trump, informeaza agentiile de presa Bloomberg si Reuters.

Imagini SOCANTE! Minora ridicata cu FORTA de politie de la familia care a crescut-o, pentru a fi data in adoptie unui cuplu din SUA: Ne-a spus ca sunt mari presiuni de la Ambasada si din partea ministrului Muncii de atunci, Olguta Vasilescu (VIDEO)

Imagini sfasietoare intr-o gospodarie din judetul Mehedinti! O fetita de 8 ani a fost luata cu forta de politisti de langa familia care a crescut-o ani de zile ca sa fie trimisa in SUA, la o alta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )