Libnet.ro
UNICEF

01:05

E SCANDALUL MOMENTULUI!!! Oana Roman se baga intre Madalina Ghenea si Matei Stratan: Cum Doamne iarta-ma, tu

B1 B1,
E SCANDALUL MOMENTULUI!!! Oana Roman se baga intre Madalina Ghenea si Matei Stratan: Cum Doamne iarta-ma, tu

Despartirea dintre Madalina Ghenea si Matei Stratan a creat o unda de soc in showbizul romanesc. Nimeni nu se astepta la asta, mai ales ca ei pareau ca formeaza un cuplu perfect, iar Madalina i. continuă pe B1

Oana Roman, socata de faptul ca Madalina Ghenea a fost inselata: Cum Doamne iarta-ma...

Oana Roman se recunoaste socata de faptul ca Madalina Ghenea a fost inselata de tatal fetitei sale si sustine ca nu intelege cum a fost posibil acest lucru. Ma intreb cum.

Oana Roman comenteaza in termeni duri despartirea dintre Madalina Ghenea si Matei Stratan: Cum Doamne iarta-ma tu

Despartirea dintre Madalina Ghenea si Matei Stratan a creat o unda de soc in showbizul romanesc. Nimeni nu se astepta la asta, mai ales ca ei pareau ca formeaza un cuplu perfect, iar Madalina i.

Madalina Ghenea sustine ca a fost inselata de Matei Stratan?

Madalina Ghenea pune paie pe foc si lasa sa se inteleaga ca ar fi fost inselata de Matei Stratan, tatal fetitei sale. Iata de unde a pornit totul.

Madalina Ghenea trece prin clipe cumplite! Matei Stratan...

Se pare ca povestea de iubire dintre Madalina Ghenea si Matei Stratan devine incet, incet istorie. Desi Madalina i-a daruit o fetita, Matei a calcat stramb, ba chiar a avut curajul s.

Caru' cu vedete: Madalina Ghenea a fugit doar cu fetita in Italia; Marcel Toader, despre Maria Constantin si impresar: Aveam banuieli despre ei doi; Spice Girls se reunesc anul viitor in formula completa

Primele imagini dupa scandalul de la LOFT. L-am filmat pe ginerele lui Meme pe santier: Ce p@$ mea sa fac?! Vrei sa fiu vesel?! Imbracat lejer, cu pantaloni scurti si un hanorac. Angelina Jolie, dans incendiar pe scena unui eveniment important. Publicul a ramas masca! Cu toate ca a avut parte de concurenta serioasa la capitolul tinuta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )