Libnet.ro
UNICEF

00:07

Scapa rapid de caldura din casa! Cum faci racoare in cateva minute, fara aer conditionat

Antena3 Antena3,
Scapa rapid de caldura din casa! Cum faci racoare in cateva minute, fara aer conditionat

E canicula in Romania. in weekend, in regiunile sud-estice, vremea va fi caniculara, disconfortul termic accentuat, indicele temperatura-umezeala va atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati, iar temperaturile maxime se vor situa frecvent intre 35 si 37 de grade. continuă pe Antena3

Monstrul din casa: Cosmar trait ani intregi de noua copii din cauza tatalui. Aruncau biletele peste gard cerand disperat ajutorul (FOTO)

Drama fara margini traita de noua copii din satul Salceni, comuna vasluiana Pochidia. Ani intregi, micutii erau batuti cu bestialitate, infometati si sfidati chiar de propriul tata. in tot acest timp, barbatul se gandea doar la el. Singurele daruri pe care le cumpara special pentru micuti erau cozile de maturi pe care le rupea pe spinarea lor.

Cum scapam de tantarii din casa, fara insecticid. Metode simple, la care nici nu te gandeai

Primul caz de infectare cu virusul West Nile din acest sezon s-a inregistrat saptamana trecuta, la Buzau. Un barbat de 66 de ani a fost confirmat cu virusul West Nile, dupa ce a fost intepat de tantari. Specialistii ne dau cateva ponturi utile ca sa putem sa ne ferim de aceste insecte, in plina vara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )