Libnet.ro
UNICEF

20:30

SCENE SOCANTE in Salaj: Un porc mistret a atacat doi oameni si a facut ravagii intr-un supermarket(VIDEO)

B1 B1,
SCENE SOCANTE in Salaj: Un porc mistret a atacat doi oameni si a facut ravagii intr-un supermarket(VIDEO)

Scene incredibile s-au petrecut in orasul Simleu Silvaniei, din judetul Salaj. Un porc mistret a ajuns pe strazile localitatii, in centru, unde a atacat doi oameni. De asemenea acesta a intrat si intr-un. continuă pe B1

VIDEO Accident cumplit cu un TIR si un microbuz: doi oameni au murit pe loc, iar alti doi sunt in stare grava

Accident mortal pe DN 66. Doi oameni au murit, iar alti doi au fost grav raniti vineri dmineata, in impactul dintre un microbuz si un camion.

Tragedie in Hunedoara. Doi oameni au murit dupa ce un microbuz cu pasageri s-a izbit de un TIR

Doi oameni au murit in aceasta dimineata intr-un accident rutier petrecut in localitatea Bacia din judetul Hunedoara. Un microbuz cu pasageri a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal cu un TIR care.

in Nigeria a murit o testoasa despre care cei de acolo spun ca ar fi trait 344 de ani. A locuit intr-un palat si doi oameni se ocupau numai de ea

Intr-un oras din Nigeria a murit o testoasa despre care presa de acolo scrie ca ar fi aparut pe lume in 1675. A trait in palatul unui conducator local, a avut doi servitori si a suferit scurt timp de boala, inainte de moarte, scrie publicatia Pulse Nigeria. Varsta trebuie pusa insa la indoiala, fiindca in toate topurile mondiale cel mai batran animal terestru inca in viata este testoasa Jonathan din Seychelles nascuta in 1832), iar testoasa din Nigeria nu este mentionata. Putem presuspune ca este batrana, dar nu de 344 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )