Libnet.ro
UNICEF

10:00

Schimb de replici intre Ludovic Orban si Violeta Alexandru: Stiti de ce v-am rugat sa va concentrati?

Antena3 Antena3,
Schimb de replici intre Ludovic Orban si Violeta Alexandru: Stiti de ce v-am rugat sa va concentrati?

In cadrul sedintei de Guvern de joi, premierul Ludovic Orban a intrerupt-o pe Violeta Alexandru in timp ce aceasta incerca sa transmita ca are deschiderea noului an scolar sub control. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: in aceasta perioada de criza economica, a existat o stabilitate a cursului de schimb leu-euro

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca in, aceasta perioada de criza economica, a existat o stabilitate a cursului de schimb leu - euro, iar inflatia s-a redus.

Violeta Alexandru, nemultumita de Casa de Pensii si ITM Piatra Neamt: Nu e prima data cand gasesc la birourile goale

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut un control inopinat marti la Casa Judeteana de Pensii si Inspectoratul Teritorial de Munca din Neamt, la finalul caruia s-a aratat total nemultumita de situatia de acolo.

LUDOVIC ORBAN: Nu avem intentia sa modificam sistemul fiscal actual

Guvernul nu ia in calcul modificarea sistemului fiscal, nici majorarea TVA si nici introducerea de noi impozite si taxe, pentru acoperirea, incepand de anul viitor, a dezechilibrelor bugetare actuale, a afirmat premierul Ludovic Orban, dupa sedinta pe care a avut-o ieri, in calitate de presedinte al Partidului National Liberal, cu colegii sai din conducerea formatiunii politice respective.

LUDOVIC ORBAN: Pe 14 septembrie incepe scoala

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca scoala va incepe pe 14 septembrie in functie de scenariile discutate de Guvern, pe baza datelor transmis de DSP.

LUDOVIC ORBAN: Demnitarul nu are dreptul sa solicite SPP niciun fel de ritm de deplasare

Premierul Ludovic Orban a sustinut astazi ca un demnitar nu are dreptul sa solicite echipajului de la Serviciul de Protectie si Paza SPP) care il insoteste niciun fel de ritm de deplasare, precizand ca, in ceea ce il priveste, face acelasi lucru.

Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta: Nu avem inca avizul Consiliului Legislativ. Luni trebuie sa facem CNSU si sedinta de Guvern astfel incat sa adoptam prelungirea

Premierul Ludovic Orban, a anuntat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca pana acum nu a fost dat avizul Conisliului Legislativ pe actul normativ care prevede prelunirea starii de alerta de la 15 septembrie.

Ludovic Orban: Vom putea accesa fonduri uriase pentru irigatii, pentru combaterea desertificari, eroziunii solului, pentru desecari, combaterea secetei

Premierul Ludovic Orban a vorbit in sedinta de Guvern de joi seara, despre reforma in agricultura care se implementa prin Programul National de Rezilienta si Recuperare si programele privind alocarea de.

Ludovic Orban, apel catre ministere: Mobilizati echipele ca sa aducem la forma semi-finita structura programelor si alocarea fondurilor europene. De cand suntem la guvernare, am absorbit peste 2,6 miliarde de euro (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut apel la toate ministerele, in debutul sedintei de Guvern de joi, sa mobilizeze echipele de lucru pentru a aduce la forma semi-finita Programul national de rezilienta si re.

Ludovic Orban: Obiectivul PNL, castigarea alegerilor. Avem un avans de 9-10 procente in fata socialistilor (VIDEO)

Liberalii se arata increzatori in privinta scorului pe care il vor obtine la alegerile din acest an. Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca obiectivul PNL este castigarea atat a alegerilor locale, cat s.

Ludovic Orban, la reuniunea presedintiei Grupului PPE: Preocuparile Romaniei, pandemia de Covid-19 si relansarea economica. Sustinem toate proiectele de investitii, de crestere a competitivitatii UE pe plan global

Prim-ministrul Ludovic Orban a participat, joi, la reuniunea presedintiei Grupului PPE Solidari pentru redresarea Europei -, desfasurata in sistem videoconferinta si care a fost prezidata de Manfred.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )