Libnet.ro
UNICEF

16:01

LUDOVIC ORBAN: Nu avem intentia sa modificam sistemul fiscal actual

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Nu avem intentia sa modificam sistemul fiscal actual

Guvernul nu ia in calcul modificarea sistemului fiscal, nici majorarea TVA si nici introducerea de noi impozite si taxe, pentru acoperirea, incepand de anul viitor, a dezechilibrelor bugetare actuale, a afirmat premierul Ludovic Orban, dupa sedinta pe care a avut-o ieri, in calitate de presedinte al Partidului National Liberal, cu colegii sai din conducerea formatiunii politice respective. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Guvernul nu va schimba sistemul fiscal si nivelul impozitelor

Sistemul fiscal din Romania este unul competitiv, iar Guvernul nu are intentia sa-l modifice, a declarat luni premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: As prefera ca bugetul pe 2021 sa fie votat de Parlamentul ales pe 6 decembrie

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi, la Bistrita, ca Guvernul actual va intocmi proiectul de buget pentru anul 2021, dar prefera ca legea bugetului de stat sa fie votata de catre noul Parlament, ales in urma scrutinului ce va avea loc in 6 decembrie.

LUDOVIC ORBAN: in aceasta perioada de criza economica, a existat o stabilitate a cursului de schimb leu-euro

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca in, aceasta perioada de criza economica, a existat o stabilitate a cursului de schimb leu - euro, iar inflatia s-a redus.

LUDOVIC ORBAN: Pe 14 septembrie incepe scoala

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca scoala va incepe pe 14 septembrie in functie de scenariile discutate de Guvern, pe baza datelor transmis de DSP.

LUDOVIC ORBAN: Demnitarul nu are dreptul sa solicite SPP niciun fel de ritm de deplasare

Premierul Ludovic Orban a sustinut astazi ca un demnitar nu are dreptul sa solicite echipajului de la Serviciul de Protectie si Paza SPP) care il insoteste niciun fel de ritm de deplasare, precizand ca, in ceea ce il priveste, face acelasi lucru.

LUDOVIC ORBAN: PSD nu se mai intoarce la guvernare inca zece ani. Ardealul va fi liberal

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut duminica liberalilor bistriteni care candideaza la alegerile locale sa transmita electoratului ca PSD nu se mai intoarce la guvernare inca vreo zece ani de acum incolo, ca tot Ardealul va fi liberal, mai putin Harghita si Covasna, ca nu e bine ca Bistrita sa ramana in afara jocului si ca e foarte bine ca toti cei care candideaza la primarie si care vor avea usa deschisa la guvern sa poata sa obtina sprijinul Guvernului pentru toate proiectele pe care le au in beneficiul comunitatilor locale.

LUDOVIC ORBAN: Nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, la Bistrita, ca nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii si ca scoala va incepe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie, calificand drept ridicola ideea de amanare a alegerilor, avansata de PSD.

Ludovic Orban si Clotilde Armand, huiduiti la un eveniment electoral al PNL in Capitala

Ludovic Orban a fost huiduit, marti, la un eveniment electoral al PNL din Sectorul 1 al Capitalei. Mai multi protestatari au scandat la portavoci lozinci antiguvernamentale si nici premierul nu a fost scutit de acestea.

Ludovic Orban si Nicusor Dan, intalnire la terasa pentru o discutie despre campanie si viitorul Bucurestiului. De la cina n-au lipsit micii si berea (FOTO)

Ludovic Orban si Nicusor Dan s-au intalnit la o terasa, luni seara, si au vorbit despre proiectele pentru Bucuresti. La discutia din Parcul IOR au luat parte si Antonel Tanase, secretarul general al.

Ludovic Orban, primit ca un salvator in Ardeal si Maramures

Ludovic Orban a mers in teritoriu sa isi sustina candidatii la locale. A ascultat plictisit discursuri lungi si a stat cu mana pe inima atunci cand imnul national a fost intonat, fie la nai, fie pe ritmuri folclorice, in functie de locatie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )