Libnet.ro
UNICEF

06:00

Se schimba raportul de forte din Guvern? Premierul Grindeanu isi aduce oamenii la Palatul Victoria, in contextul in care relatiile cu Liviu Dragnea sunt tot mai reci

România Liberă România Liberă,
Se schimba raportul de forte din Guvern? Premierul Grindeanu isi aduce oamenii la Palatul Victoria, in contextul in care relatiile cu Liviu Dragnea sunt tot mai reci

Premierul Sorin Grindeanu si-a plasat o serie de apropiati in posturi guvernamentale, in conditiile in care relatiile cu seful PSD, Liviu Dragnea, par din ce in ce mai reci. continuă pe România Liberă

Politic show: Iohannis, despre comisia de ancheta: Nu as avea niciun lucru interesant sa le spun; Se schimba raportul de forte din Guvern? Grindeanu isi aduce oamenii la Palatul Victoria; Cele mai stupide si absurde lucruri pe care primarii din Romania a

Nicolicea a fost si el acasa la Oprea si il contrazice pe Andronic: Kovesi nu era acolo. Deputatul PSD Eugen Nicolicea a recunoscut ca a fost si el acasa la Gabriel Oprea. Despre catolicism si buna purtare. N-as fi reactionat la un scandal public care nu ma priveste daca nu ar fi in joc niste valori pe care se intimpla sa le pretuiesc.

Culise: Se schimba raportul de forte din Guvern? Grindeanu isi aduce oamenii la Palatul Victoria

Premierul si-a plasat o serie de apropiati in posturi guvernamentale, in conditiile in care relatiile cu seful PSD, Liviu Dragnea, par din ce in ce mai reci.

Premierul Grindeanu discuta cu ministrul Finantelor despre greva angajatilor ANAF

Premierul Grindeanu discuta miercuri cu ministrul Finantelor despre greva angajatilor ANAF. Pe agenda prim-ministrului se afla discutii cu Viorel Stefan, la Palatul Victoria. Se va discuta despre legea salariza.

Tanarul de geniu MAZILIT DE GRINDEANU din Guvern continua lupta cu CORUPTIA! Cristian Botan a lansat cea mai mare baza de date despre administratia publica

Desi nu mai lucreaza in structurile guvernamentale, pentru ca a fost dat afara de Guvernul Grindeanu, tanarul focsanean Cristian Botan isi continua munca in domeniul transparentizarii ac.

Bombonica discordiei in PSD. I-a pus piedica premierul Grindeanu sotiei lui Dragnea?

Ministerul Justitiei este cel care intocmeste raspunsul la sesizarile de la Curtea Constitutionala a Romaniei, a declarat joi premierul Sorin Grindeanu, referindu-se la punctul de vedere transmis de.

Premierul Grindeanu il contrazice pe Liviu Dragnea: Nu se pune problema unei remanieri guvernamentale

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca nu se pune problema unei remanieri guvernamentale, contrazicandu-l astfel pe Liviu Dragnea, care anuntase ca PSD va discuta acest subiect in luna iunie.

Premierul Grindeanu evalueaza ministrii, dar nu vrea remaniere

Guvernul este extrem de stabil si are sustinerea PSD, afirma premierul Sorin Grindeanu intr-un interviu acordat Agerpres, adaugand ca unii si-ar dori un cutremur la Palatul.

Dupa 26 de decese din cauza rujeolei, Grindeanu a gasit solutia: Da vina pe greaua mostenire (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu ii ia apararea Ministrului Sanatatii in scandalul legat de criza vaccinurilor, informeaza B1 TV. Seful Guvernului da vina din nou pe greaua mostenire si spune ca Florian B.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )