Libnet.ro
UNICEF

06:45

Schimbarea pe care Google o face ca sa mai curete internetul

Playtech Playtech,
Schimbarea pe care Google o face ca sa mai curete internetul

Daca ai dat vreodata ochii cu un anunt cu oferte extraordinare pentru tatal tau care nu mai e de mult printre noi in casuta de e-mail, stii ca publicitatea online poate fi uneori. continuă pe Playtech

Fenomenul care nu s-a mai vazut in Romania din 1947. Salvarea care ne face sa nu fim muritori de foame

Romania trece prin criza. Si nu vorbim de criza epiedmiologica, ci de una mult mai grava, cu consecinte pe termen lung. Este vorba de seceta in agricultura romaneasca care este de ceva ani. Mii de hectare au fost afectate de seceta, iar specialistii spun ca este una grava ca cea din 1947. Campia Baraganului afectata .

Se cauta forta de munca inainte de Sarbatori. Care sunt cei mai cautati angajati

Perioada de sarbatori este una grea pentru multi romani ramasi fara servici, din cauza pandemiei. Multi au ajuns in somaj tehnic, iar altii au ajuns cu buzunarele goale. Conform unui studiu, zilele acestea se cauta forta de munca, ceea ce este o veste buna. Vestea este foarte buna, mai ales pentru romanii aflati intr-o astfel .

VIDEO INTERVIU Horia Braun Erdei (EAM): Unui tanar i-as recomanda sa inceapa sa-si formeze un obicei de a investi. 100 de lei este o suma cu care poti face usor o investitie Cazul unui batran care a investit la 70 de ani

Unui tanar i-as recomanda sa inceapa sa-si formeze un obicei de a investi, sustine Horia Braun Erdei, CEO Erste Asset Management, in cadrul unui interviu pe tema economisirii inteligente folosind fondurile de investitii. Poate fi 100 de lei pe luna sau un anumit procent din venitul lunar care sa nu-i apese foarte mult asupra nevoilor curente. Sa-si formeze acest obicei. Formandu-si acest obicei il va ajuta in viitor, spune expertul in investitii. El a vorbit in cadrul interviului despre trei moduri de a face bani, trei principii de a investi si Top 3 beneficii ale unei investitii in fonduri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )