Libnet.ro
UNICEF

23:00

Schimbarile bruste de temperatura, un pericol pentru organism. Problemele de sanatate care pot aparea

Antena3 Antena3,
Schimbarile bruste de temperatura, un pericol pentru organism. Problemele de sanatate care pot aparea

Diferentele de 15, 20 de grade in mai putin de doua zile creeaza reale probleme de adaptare organismului nostru. Nu doar lipsa energiei, si moleseala ne-au facut sa ne simtim rau, ci si aparitia de. continuă pe Antena3

Schimbarile bruste de temperatura, un pericol pentru organism. Ceprobleme de sanatatepot aparea

Cresterea brusca sau tocmai, scaderea, gradelor din termometru in perioade scurte de timp ne-a afectat tuturor viata in aceasta primavara. Diferentele de 15, 20 de grade in mai putin de 2 zile creeaza reale.

Schimbarile bruste de temperatura, inamicul organismului. Ce probleme de sanatate pot aparea

Schimbarile bruste de temperatura, indiferent daca este vorba de cresterea sau scaderea gradelor din termometru, in perioade scurte de timp aduce probleme de adaptare organismului nostru. Astfel, problemele de.

Tigarile IQOS si Glo, un pericol pentru sanatatea publica: Promovarea tinteste copiii si tinerii, cu mesajul fals ca acestea sunt mai putin nocive decat tigarile obisnuite

Tigarile electronice si produsele din tutun heat-not-burn, cum ar fi IQOS sau Glo sunt foarte periculoase pentru sanatate, atrag atentia specialistii, desi aceste produse sunt prezentante ca fiind mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )