Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un schior a murit pe Partia Sulinaru, din Poiana Brasov

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un schior a murit pe Partia Sulinaru, din Poiana Brasov

Un schior care cobora pe Partia Sulinaru, din Poiana Brasov, a murit, sambata la pranz, dupa ce s-a lovit foarte puternic cu capul, cel mai probabil, de un gard, din primele date reiesind ca turistul nu purta casca de protectie, ci doar. continuă pe Wall-Street Ro

Un schior a murit pe o partie din Poiana Brasov

Un schior care cobora pe Partia Sulinaru, din Poiana Brasov, a murit, sambata la pranz, dupa ce s-a lovit foarte puternic cu capul, cel mai probabil, de un gard, din primele date reiesind ca turistul nu purta casca de protectie, ci doar echipament de schi, transmite Mediafax.

Un schior a murit pe o partie din Poiana Brasov dupa a cazut si s-a lovit la cap

Un schior a murit sambata in timp ce cobora pe Partia Sulinaru, din Poiana Brasov, dupa ce s-a lovit cu capul foarte puternic, cel mai probabil, de un gard, Potrivit Mediafax, din primele informatii reiese ca .

Accident la Poiana Brasov: Un schior a murit pe Partia Sulinaru.

Un schior care cobora pe Partia Sulinaru, din Poiana Brasov, a murit, sambata la pranz, dupa ce s-a lovit foarte puternic cu capul, cel mai probabil, de un gard, din primele date reiesind ca turistul nu purta casca de protectie, ci doar echipament de schi, potrivit Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, Luiza Danila, la locul accidentului petrecut, sambata la pranz, a fost solicitat un echipaj SMURD pentru a interveni la un accident de .

Un schior a murit pe Partia Sulinaru, Poiana Brasov

Un schior care cobora pe Partia Sulinaru, din Poiana Brasov, a murit, sambata la pranz, dupa ce s-a lovit foarte puternic cu capul, cel mai probabil, de un gard, din primele date reiesind ca turistul nu purta.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )