Libnet.ro
UNICEF

00:07

Science Report: Mituri si certitudini invatate la scoala si care nu sunt adevarate

Hotnews Hotnews,
 Science Report: Mituri si certitudini invatate la scoala si care nu sunt adevarate

Stiinta este un munte de cunostinte in continua crestere si schimbare. Noi descoperiri sau studii duc adesea la schimbari ale vechilor teorii si uneori le invalideaza de-a dreptul. Aceasta inseamna ca unele din certitudinile cu care ati plecat din scoala nu mai sunt in mod necesar adevarate. De exemplu, dinozaurii probabil ca nu aratau cum i-au descris manualele. Originile lui Homo Sapiens nu sunt asa de clare ca in evolutiile care v-au fost predate. Iar multe din indrumarile de nutritie si exercitii fizice de la clasa au fost contrazise. continuă pe Hotnews

Care sunt cuplurile care au ramas impreuna, dupa Insula Iubirii. Sezonul 5 s-a incheiat fulgerator

Insula Iubirii s-a incheiat! Pentru unii participanti cu succes, deci cu cateva lectii invatate, pentru altii doar cu ceva timp folosit pe distractii si pe cunoasterea a noi persoane. Cateva din cuplurile care au plecat separate din Thailanda s-au impacat de urgenta la revenirea in tara. Cine a ramas impreuna? Ce cupluri au ramas impreuna, .

Curs valutar BNR joi, 20 septembrie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei indica azi, 20 septembrie, un nou curs. Site-ul oficial va actualiza cotatiile in jurul orelor 13:15. Pana atunci, iata valorile din cursurile precedente, alaturi de o evolutia monedelor de circulatie! De ce schimbari a avut parte Indicele ROBOR? Curs valutar BNR pentru vineri, 20 septembrie Cotatiile actualizate vor putea fi disponibile .

Curs valutar BNR miercuri, 18 septembrie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala emite un nou curs valutar pentru astazi, 18 septembrie. Cotatiile vor urma sa fie actualizate in jurul orelor 13:15. Pana la noile valori, iata evolutia monedelor din toate lunile din sezonul cald si starea indicelui Robor din cursul de ieri, 17 septembrie! Curs valutar BNR, miercuri, 18 septembrie BNR aduce cetatenilor un nou .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )