Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sclavii din Sankt Petersburg/Zile lungi, fara bani si fara scapare: viata unui muncitor migrant nord-coreean

Hotnews Hotnews,
 Sclavii din Sankt Petersburg/Zile lungi, fara bani si fara scapare: viata unui muncitor migrant nord-coreean

Cel putin 110 nord-coreeni au lucrat la Zenit Arena din Sankt Petersburg, unul dintre locurile in care va avea loc Finala Cupei Mondiale din 2018. Expertii internationali descriu muncitorii adusi din Coreea de Nord in doua cuvinte: sclavi si ostatici. Un muncitor a fost gasit mort intr-un container de depozitare in afara stadionului, dezvaluieJosimar. continuă pe Hotnews

Explozie intr-un supermarket din Sankt Petersburg

O bomba artizanala a explodat intr-un supermarket din Sankt Petersburg, au anuntat autoritatile ruse. Zece persoane au fost ranite, dar vietile lor nu sunt in pericol. Potrivit politiei,.

Putin: Explozia de la supermarketul din Sankt Petersburg a fost un act terorist

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca explozia de la supermarketul din Sankt Petersburg ce a ranit 13 persoane a fost un act de terorism, potrivit Reuters. Putin a facut declaratiile la Kremlin, in timpul unei ceremonii de decorare a militarilor rusi ce au luptat in Siria.

Explozie intr-un supermarket din Sankt Petersburg. Zece persoane au fost ranite

Cel putin zece persoane au fost ranite in urma unei explozii care a avut loc in dupa-amiaza zilei de miercuri, in supermarketul Perekriostok, din Sankt Petersburg, informeazaReuters.

MAE: Printre victimele exploziei din Sankt Petersburg nu sunt cetateni ai Republicii Moldova

Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene de la Chisinau s-a autosesizat privind explozia de miercuri, 27 decembrie, intr-un supermarket de pe bulevardul Kondratiev din Sankt-Petersburg, Federatia Rusa, soldata cu mai multi raniti. Potrivit institutiei, printre victime nu sunt si cetateni ai Republicii Moldova.

Explozie intr-un supermarket din Sankt Petersburg. Cel putin zece persoane au fost ranite

Cel putin zece persoane au fost ranite in urma unei explozii produse miercuri seara intr-un supermarket din Sankt Petersburg, in nord-vestul Rusiei.

Un dispozitiv improvizat a explodat intr-un supermarket din Sankt Petersburg: cel putin zece persoane au fost ranite

Cel putin zece persoane au fost ranite in urma unei explozii produse miercuri seara intr-un supermarket din Sankt Petersburg, in nord-vestul Rusiei.

VIDEO Primele imagini cu presupusul autor al atacului din supermarketul din Sankt-Petersburg. Putin spune ca este vorba de un act terorist

Barbatul suspectat ca a pus la cale explozia de miercuri dintr-un supermarket din Sankt-Petersburg a fost filmat de o camera de supraveghere. El a intrat in magazin si si-a lasat un rucsac la bagaje apo a iesit fara el si s-a facut nevazut in multime.

Vladimir Putin denunta ca ACT TERORIST explozia de la Sankt Petersburg, de miercuri

Explozia de miercuri dintr-un supermarket din Sankt Petersburg, soldata cu 13 raniti, a fost un act terorist, a declarat joi presedintele rus Vladimir Putin, potrivit AFP si Reuters, citate de.

Explozie puternica in Sankt Petersburg. Sunt mai multe victime

Mai multe persoane au fost ranite miercuri in explozia ce a avut loc intr-un supermarket din Sankt Petersburg, al doilea oras ca marime al Rusiei, situat in nord-vest, a anuntat politia locala, f?.

Las Vegas a stabilit un nou record, dupa 102 zile consecutive fara precipitatii

Orasul american Las Vegas, aflat in statul Nevada, a stabilit un nou record duminica in ceea ce priveste cea mai indelungata perioada marcata de absenta totala a precipitatiilor, informeaza Xinhua, citata de Agerpres. Ajunul Craciunului 2017 a marcat cea de-a 102-a zi consecutiva fara precipitatii in Las Vegas, potrivit datelor transmise de statia meteorologica de la Aeroportul International McCarran, administrata de National Weather Service NWS).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )