Libnet.ro
UNICEF

09:45

Scoala si Dumnezeu. Ministrul interimar al Educatiei, despre slujbele religioase care deschid noul an scolar

Playtech Playtech,
Scoala si Dumnezeu. Ministrul interimar al Educatiei, despre slujbele religioase care deschid noul an scolar

Valer-Daniel Breaz, ministrul interimar al Educatiei a vorbit despre slujbele religioase care deschid noul an scolar, fiind prezent la ceremonia de deschidere a noului an de invatamant la Scoala gimnaziala nr. 79 din Bucuresti. Ministrul interimar al Educatiei, despre slujbele religioase care deschid noul an scolar Clarificari: Patriarhia Romana sustine savarsirea slujbelor religioase in unitatile . continuă pe Playtech

Ministrul interimar al Educatiei sustine ca numarul scolilor cu toaleta in curte a scazut in doi ani de la 2.300 la 300

Ministrul interimar al Educatiei, Daniel Breaz, a declarat sambata, la Alba Iulia, ca numarul scolilor care au toaleta in curte a scazut de la peste 2. 300 in 2017 la circa 300 in acest an, transmite Agerpres.

Prima zi de scoala. Ce se intampla cu slujbele religioase din prima zi de scoala

Prima zi de scoala Ministrul interimar al Educatiei, Valer-Daniel Breaz, a afirmat luni ca slujbele religioase oficiate la ceremoniile de incepere a noului an scolar nu sunt obligatorii, ramanand la latitudinea.

MINISTRUL INTERIMAR AL EDUCATIEI: Problema manualelor - rezolvata in proportie de aproximativ 99%

Ministrul interimar al Educatiei, Daniel Breaz, a declarat sambata, la Alba Iulia, ca, exceptand elevii claselor a VI-a si a VII-a, restul copiilor vor avea manuale scolare pe banci in prima zi de scoala.

Ministrul interimar al Educatiei: in momentul de fata, 4.000 de scoli functioneaza fara autorizatie ISU

Ministrul interimar al Educatiei, Valer-Daniel Breaz, considera regretabil faptul ca exista scoli care nu vor incepe la timp noul an scolar. Este regretabil. Nu este din cauza Ministerului acest aspect.

iNCEPEREA NOULUI AN SCOLAR. 300 de scoli, cu toaleta in curte. Ministrul interimar al Educatiei: Avem cifre imbucuratoare

Ministrul interimar al Educatiei, Daniel Breaz, a declarat sambata, la Alba Iulia, ca numarul scolilor care au toaleta in curte a scazut de la peste 2. 300 in 2017 la circa.

PRIMA ZI DE SCOALA 2019. Veste proasta pentru elevi in prima zi de scoala

PRIMA ZI DE SCOALA 2019 Ministrul interimar al Educatiei, Valer-Daniel Breaz, considera regretabil faptul ca exista scoli care nu vor incepe la timp noul an scolar. PRIMA ZI DE SCOALA 2019Este.

Ministrul Afacerilor Externe, despre diplomatii romani din Kabul: Vor ramane acolo

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Manescu, a declarat, vineri, ca le-a cerut diplomatilor romani de la Kabul sa revina in tara, dar acestia au spus ca nu vor sa isi incheie misiunea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )