Libnet.ro
UNICEF

19:30

Scolile din Marea Britanie raman inchise pana in martie. Anuntul a fost facut de premierul Boris Johnson

B1 B1,
Scolile din Marea Britanie raman inchise pana in martie. Anuntul a fost facut de premierul Boris Johnson

Scolile din Marea Britanie raman inchise pana la inceputul lunii martie, iar prima data la care elevii s-ar putea intoarce fizic in banci este ziua de 8, insa totul va depinde de rata de vaccinare din. continuă pe B1

Creste numarul romanilor infectati cu tulpina din Marea Britanie

Inca trei cazuri de infectie cu noua tulpina din Marea Britanie au fost confirmate. Numarul de cazuri confirmate cu noua tulpina a ajuns la opt. Potrivit Ministerului Sanatatii, au fost depistate inca trei cazuri de infectie cu noua tulpina de SARS-CoV-2. Nu s-a precizat, insa, unde au fost diagnosticate aceste trei noi cazuri.

inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina COVID-19 din Marea Britanie

Inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina COVID-19 din Marea Britanie au fost confirmate in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. Ministerul Sanatatii nu a precizat deocamdata daca este vorba despre contacti ai celor 5 cazuri deja confirmate sau nu au legatura cu acestea. De asemenea, nu se stie deocamdata nici daca cei 3 au calatorit in afara tarii.

Noua tulpina britanica face victime in Romania? Un barbat de 34 de ani, intors din Marea Britanie, a murit de COVID-19

Un barbat in virsta de 34 de ani, intors recent din Marea Britanie, a murit de COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Slatina. Acesta fusese testat pozitiv pentru infectia cu SARS-COV-2 dupa ce s-a intors acasa, in urma cu mai putin de doua saptamani. A fost internat in stare grava.

UPDATE Al cincilea caz de COVID-19 cu tulpina din Marea Britanie

In Romania a fost confirmat marti al cincilea caz de COVID-19 cu noua tulpina SARS-CoV2 din Marea Britanie, potrivit reprezentantilor Institutului National de Sanatate Publica.

Adrian Marinescu: Mutatiile identificate pentru tulpina din Marea Britanie nu incurca in niciun fel vaccinarea in acest moment

Medicul Adrian Marinescude la Institutul Matei Bals a vorbit, la Digi24, despre tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Acesta a spus ca nuafecteaza eficacitatea vaccinului.

CORONAVIRUS |Un caz de infectare cu tulpina din Marea Britanie, depistat la Suceava: Pacientul este un barbat care s-a intors din Regatul Unit pe 5 ianuarie

Un nou caz de infectare cu tulpina din Marea Britanie a coronavirusului a fost depistat la Suceava, informeaza Munisterul Sanatatii. Este vorba despre un barbat im varsta de 39 de ani care s-a intors din.

Cat si de ce sa ne temem de tulpina-mutant din Marea Britanie

Descoperita deja la cativa romani, noua tulpina de coronavirus provenita din Marea Britanie este cu pana la 70% mai transmisibila decat cea originala, dar epidemiologii spun ca nu exista dovezi care sa sugereze ca este mai letala sau ca provoaca boli mai severe.

Tanar din Olt, mort de Covid-19 la o saptamana dupa ce s-a intors din Marea Britanie. Ce au descoperit medicii in momentul testarii

Tragedie in Olt, acolo unde un tanar de doar 34 de ani a murit la scurt timp dupa ce s-a intors din Anglia. Medicii trag un semnal de alarma cu privire la acest caz, probele prelevate fiind trimise ulterior spre analiza pentru a afla daca este vorba despre noua tulpina. Ce au constat medicii la .

Mutatia din Marea Britanie se extinde in Romania! Medicii sunt in alerta

Creste ingrijorarea in tara din cauza noii tulpini de SARS CoV-2 descoperita in Marea Britanie. Dupa Giurgiu si Bucuresti, un nou caz a aparut la Suceava. Este vorba despre un barbat care s-a intors recent din Marea Britanie. intre timp, in Capitala, in urma probelor prelevate la Scoala numarul 28, exista suspiciuni ca inca 4 persoane ar fi infectate cu noua mutatie.

A fost confirmat al cincilea caz de infectare cu noua tulpina de COVID din Marea Britanie

Un nou caz de infectare cu noua tulpina B. 7 a virusului Sars Cov-2, originara din Marea Britanie, a fost depistat marti.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )