Libnet.ro
UNICEF

19:00

Scotia vrea sa deschida discutii imediate cu Bruxelles-ul pentru a-si proteja locul in UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Scotia vrea sa deschida discutii imediate cu Bruxelles-ul pentru a-si proteja locul in UE

Guvernul scotian vrea sa deschida discutii imediate cu Bruxelles-ul pentru a proteja locul Scotiei Uniunea Europeana in urma votului de iesire a Marii Britanii din UE, a declarat prim-ministrul Nicola Sturgeon, transmite BBC News. continuă pe Ziarul Bursa

Scotia vrea sa deschida discutii imediate cu Bruxelles-ul pentru a-si proteja locul in UE

Guvernul scotian vrea sa deschida discutii imediate cu Bruxelles-ul pentru a proteja locul Scotiei Uniunea Europeana in urma votului de iesire a Marii Britanii din UE, a declarat prim-ministrul Nicola Sturgeon, transmite BBC News.

Scotia cere discutii imediate cu Bruxelles-ul pentru a-si proteja locul in UE

Guvernul scotian cere discutii imediate cu Bruxelles-ul pentru a-si proteja locul sau in Uniunea Europeana, dupa iesirea Marii Britanii, a declarat sambata premierul Scotiei, Nicola Sturgeon, la finalul unei reuniuni de urgenta la Edinburgh, relateaza AFP.

Scotia cere discutii imediate pentru ramanerea in Uniunea Europeana si se pregateste de independenta fata de Marea Britanie

Scotia vrea discutii imediate cu Bruxelles-ul pentru a-si proteja locul in Uniunea Europeana ca urmare a votului pentru iesirea Regatului Unit din blocul comunitar, a de.

BREXIT. Scotia vrea in UE: Posibil un nou referendum

Guvernul scotian vrea discutii mediatecu Bruxelles pentru a ramane in UE si va pregati un nou referendum privind independenta, ca urmare a votului Brexit, a declarat premierul Nicola Sturgeon.

Scotia vrea sa inceapa discutiile cu Bruxellesul pentru a-si proteja locul in Uniunea Europeana

Scotia intentioneaza sa lanseze imediat discutii cu UE si va pregati legislatia in vederea organizarii unui nou referendum privind separarea de Marea Britanie, dupa ce majoritatea britanicilor au votat pentru iesirea Regatului Unit din blocul comunitar, a declarat premierul scotian Nicola Sturgeon, citata de The Guardian.

Premierul ungar, reactie dupa votul britanicilor: Bruxelles-ul trebuie sa invete sa asculte de vocea poporului

Bruxelles-ul ar trebui sa invete din referendumul din Marea Britanie ca trebuie sa asculte de vocea poporului, a declarat premierul ungar Viktor Orban, potrivit MTI, citata de gandul. info. Acesta este de.

Scotia vrea sa lanseze imediat discutii cu UE pentru a-si proteja locul in blocul comunitar

Guvernul scotian intentioneaza sa lanseze discutii imediat cu UE si va pregati legislatia in vederea organizarii unui nou referendum privind independenta de Londra, dupa ce majoritatea britanicilor au votat pentru iesirea Regatului Unit din blocul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )