Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a scris fostul stelist Lucian Balan in biletul de adio

Antena3 Antena3,
Ce a scris fostul stelist Lucian Balan in biletul de adio

In varsta de 56 de ani, Lucian Balan a fost gasit de fiul sau in jurul orei 18:15, in garsoniera in care acesta locuia singur, dupa decesul mamei sale. intre timp, s-a aflat si continutul biletului de adio. continuă pe Antena3

Fostul fotbalist stelist Lucian Balan s-a sinucis

Fostul fotbalist Lucian Balan, membru al echipei Steaua, care a castigat Cupa Campionilor Europeni in 1986, s-a sinucis, joi, la Baia Mare, dupa ce a luat o supradoza de medicamente.

Fostul fotbalist Lucian Balan s-a sinucis

Fostul fotbalist Lucian Balan, in varsta de 56 de ani, component al echipei Steaua castigatoare a Cupei Campionilor Europeni in 1986, s-a sinucis, joi, la Baia Mare, dupa ce a luat o supradoza de medicamente, informeaza Mediafax citand prosport. ro. Antrenorul Marius Lacatus sustine ca nu stie ce l-a impins pe fostul sau coechipier la sinucidere, precizand ca in ultima perioada a vorbit cu el si nu i s-a plans de probleme.

Doliu in lumea sportului. Fostul fotbalist Lucian Balan si-a pus capat zilelor

Lucian Balan s-a sinucis in aceasta dupa amiaza. Fostul fotbalist a lasat un bilet prin care isi justifica gestul. El a mai incercat sa-si ia vata in urma cu cinci ani.

Lucian Balan s-a sinucis. A castigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua 1986. Sa vedeti ce frumos se va vorbi de mine cand o sa mor

Lucian Balan s-a sinucis. Fostul mare jucator al Stelei a fost titular in finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, de la Sevilla. El a mai vrut sa se sinucida o data, in 2010.

Lucian Balan s-a sinucis. Reactiile fostilor colegi de la Steaua

Lucian Balan s-a sinucis joi dupa-amiaza, in urma unei intoxicatii voluntare cu medicamente. Desi avea probleme materiale, gestul lui Lucian Balan i-a luat prin surprindere pe fostii sai colegi.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )