Libnet.ro
UNICEF

23:30

SCRISOARE DESCHISA catre IPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit, Arhidieceza Romano-Catolica Bucuresti

România Liberă România Liberă,
SCRISOARE DESCHISA catre IPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit, Arhidieceza Romano-Catolica Bucuresti

Este de neinteles, Excelenta, cum ati trecut de la seninatatea sustinerii construirii cladirii Cathedral Plaza, la inversunarea de a o demola! . continuă pe România Liberă

Scrisoare deschisa catre presedintele Klaus Iohannis despre aurul verde romanesc

Domnule presedinte, recent, ati marcat implinirea 100 de zile de cand sunteti ales presedinte al Romaniei. Ati facut un bilant, optimist in viziunea dumneavoastra, apoi ati raspuns la intrebarile ziaristilor. Una din intrebari s-a referit la starea jalnica, dezastruoasa a padurilor Romaniei, exploatate nemilos de companii straine, in principal austriece.

Scandalul cladirii Cathedral Plaza: Proprietarul va face plangere penala impotriva arhiepiscopului Ioan Robu

Ioannis Papalekas, proprietarul Cathedral Plaza, se va adresa instantei pentru a cere despagubiri banesti Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti si va face plangere penala impotriva arhiepiscopului Ioan Robu, calificand demersurile acestuia drept un abuz care ii aduce prejudicii enorme atat pe plan personal, cat si pe plan profesional.

Ioannis Papalekas actioneaza in instanta pe arhiepiscopul Ioan Robu, in cazul Cathedral Plaza

Ioannis Papalekas, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din Romania, va actiona in instanta pe arhiepiscopul Ioan Robu, ca urmare a declaratiilor acestuia referitoare la proiectul Cathedral Plaza.

Reprezentantii Operatorului Portuar Constanta au trimis o scrisoare deschisa lui Iohannis

Organizatia Patronala Operatorul Portuar Constanta a remis presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa, trimisa si in atentia Guvernului Romaniei si a Ministerului Transporturilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )