Libnet.ro
UNICEF

22:45

Scrisoarea politistului Godina catre Mos Craciun: cu speranta ca nu vei reveni la Mos Gerila, te rog sa ii faci pe romani mult mai greu de prostit

Adevărul Adevărul,
Scrisoarea politistului Godina catre Mos Craciun: cu speranta ca nu vei reveni la Mos Gerila, te rog sa ii faci pe romani mult mai greu de prostit

Politistul brasovean Marian Godina a publicat pe pagina sa de Facebook o scrisoare catre Mos Craciun, cu un mesaj politic, care se incheie cu rugamintea de a-i face pe romani mult mai greu de prostit. continuă pe Adevărul

Sotul lui Mos Craciun. O carte pentru copii din SUA ne infatiseaza un Craciun negru, gay si casatorit cu un alt Mos

Sotul lui Mos Craciun. Titlul derutant si scandalizant pentru unii este un simplu titlu al unei carti pentru copii, mediatizata intens in aceste zile de postul american CNN, care aduce.

MORMANTUL adevaratului MOS CRACIUN a fost gasit. Descoperirea arheologilor RASTOARNA tot ce se stia pana astazi (FOTO)

A fost gasit mormantul lui Mos Craciun! Mai multi oameni de stiinta sunt de parere ca au descoperit locul in care e ingropat Mos Craciun. Mormantul a fost descoperit in.

Cum il urmaresti pe Mos Craciun ca sa stii cand ajunge

A devenit cumva o traditie ca Mos Craciun sa fie urmarit de Google. Se intampla si anul acesta. Cat stai cu ochii pe el, iti poti umple timpul cu jocuri. in anii 90, Mos Craciun era urmarit la TV si cate o prezentatoare de stiri spunea poporului pe unde este. Acum nu mai e cazul, [].

IMAGINEA ZILEI! Mesajul unei fetite de noua ani pentru Mos Craciun (VIDEO)

Rugamintea unei pustoaice pentru Mos Craciun a devenit virala pe Internet. Fetita de 9 ani a renuntat la traditionala scrisoare si a scris cu majuscule pe zapada asternuta langa casa: Mos.

Mos Craciun exista!

Ti-am adus un plic. E mare. Si o foaie de hartie. Scrie o scrisoare lui Mos Craciun! Da, o scrisoare, ce te uiti asa la mine de parca eu as fi Mos Craciun?.

De ce are Mos Craciun costumul colorat in rosu si alb

Se spune ca hainele lui Mos Craciun au culorile rosu si alb datorita unei campanii de succes a companiei Coca-Cola. Adevarul este cu totul altul. Culorile rosu si alb deriva de fapt din culorile pe care Sfa.

Si politicienii il asteapta pe Mos Craciun. Iordache: Eu am fost cuminte!

In 2017, deciziile politicienilor i-au scos pe romani in strada mai mult ca niciodata, dar acestia cred cu tarie ca au fost cuminti, asa ca isi pun mari sperante ca Mos Craciun n-o s.

Mos Craciun, in direct pe B1 TV: Ce a raspuns cand a fost intrebat daca politicienii ar merita daruri(VIDEO)

Mos Craciun s-a urcat in sania trasa de reni si a plecat de la resedinta sa oficiala din Laponia, spre noi toti. Calatoria in jurul lumii este anevoiasa, iar Mosula facut deja primul.

VIDEO Doi politisti romani, filmati in masina de serviciu in timp ce canta Mos Craciun cu plete dalbe

Un colind cantat de politisti, in masina de serviciu, devine viral pe internet. Mos Craciun cu plete dalbe este interpretat de un echipaj de Politie Rutiera, in trafic.

VIDEO Politistii colindatori. Doi agenti de la Rutiera, filmati in masina de serviciu cantand Mos Craciun cu plete dalbe

Un colind cantat de politisti, in masina de serviciu, devine viral pe internet. Mos Craciun cu plete dalbe este interpretat de un echipaj de Politie Rutiera, in trafic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )