Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cum il urmaresti pe Mos Craciun ca sa stii cand ajunge

Playtech Playtech,
Cum il urmaresti pe Mos Craciun ca sa stii cand ajunge

A devenit cumva o traditie ca Mos Craciun sa fie urmarit de Google. Se intampla si anul acesta. Cat stai cu ochii pe el, iti poti umple timpul cu jocuri. in anii 90, Mos Craciun era urmarit la TV si cate o prezentatoare de stiri spunea poporului pe unde este. Acum nu mai e cazul, []. continuă pe Playtech

IMAGINEA ZILEI! Mesajul unei fetite de noua ani pentru Mos Craciun (VIDEO)

Rugamintea unei pustoaice pentru Mos Craciun a devenit virala pe Internet. Fetita de 9 ani a renuntat la traditionala scrisoare si a scris cu majuscule pe zapada asternuta langa casa: Mos.

Fetita i-a scris un mesaj lui Mos Craciun, dar ce a putut sa-i ceara acestuia, a uimit pe toata lumea (FOTO)

O fetita de noua ani din Canada i-a scris si ea lui Mos Craciun, insa mesajul sau a devenit viral. Jennifer a asteptat pana cand a iesit impreuna cu mama sa afara, sa se joace ic.

Mos Craciun ajunge cu trenul la Oradea

Si in acest an Mos Craciun va ajunge la Oradea cu trenul. Primaria Oradea a anuntat ca Mosul va ajunge in Gara sambata, 23 decembrie, la ora 10. 00, el putand fi intampinat de copii pe peron.

Traseul lui Mos Craciun poate fi urmarit pentru al 62-lea an consecutiv. La ce ora ajunge in Romania

Comandamentul Aerospatial din America de Nord NORAD) da asigurari ca Mos Craciun exista si ofera indicii despre locul unde se afla sania sa.

Mos Craciun vine la Adevarul Live, de la ora 14.00: cat costa sa-l aduci in casa ta si ce isi doresc copiii pe care i-a vizitat

Sarbatorile de iarna sunt ocazia perfecta pentru ca cei mici sa se bucure de magia sezonului, iar petrecerile tematice au devenit in ultimii ani o modalitate extrem de indragita. Cat costa serviciile lui Mos Craciun si care sunt pretentiile celor mari si celor maci, aflam astazi la Adevarul Live.

A cumparat un Mos Craciun din ciocolata si a vrut sa-l manance mai devreme! Cand l-a desfacut a ramas fara cuvinte - Ce a gasit copilul

Un copil a primit un Mos Craciun din ciocolata si nu a mai avut rabdare pana la marea sarbatoare pentru a-l degusta. insa mare i-a fost mirarea cand a descoperit ce era sub ambalaj. in loc de infatisarea.

Video viral. Doi politisti canta in masina Mos Craciun cu plete dalbe (VIDEO)

Doi politisti au devenit vedete pe internet, dupa ce, intre doua misiuni, s-au pus pe cantat colinde, iar momentul lor filmat a fost postat pe Facebook. Unul dintre agenti a fost cuprins ceva mai tare de.

Mos Craciun, in direct pe B1 TV: Ce a raspuns cand a fost intrebat daca politicienii ar merita daruri(VIDEO)

Mos Craciun s-a urcat in sania trasa de reni si a plecat de la resedinta sa oficiala din Laponia, spre noi toti. Calatoria in jurul lumii este anevoiasa, iar Mosula facut deja primul.

O fetita de noua ani i-a scris lui Mos Craciun un mesaj inedit. Oamenii au izbucnit in hohote de ras cand au vazut ce a cerut copila - VIDEO

Jennifer, o fetita de noua ani din Canada, a decis sa ii scrie lui Mos Craciun, ca sa fie convinsa ca primeste exact ce isi doreste. A asteptat pana cand a iesit.

Sotul lui Mos Craciun. O carte pentru copii din SUA ne infatiseaza un Craciun negru, gay si casatorit cu un alt Mos

Sotul lui Mos Craciun. Titlul derutant si scandalizant pentru unii este un simplu titlu al unei carti pentru copii, mediatizata intens in aceste zile de postul american CNN, care aduce.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )