Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sebastian Bodu revine in PNTCD si candideaza din partea taranistilor la europarlamentare

Hotnews Hotnews,
 Sebastian Bodu revine in PNTCD si candideaza din partea taranistilor la europarlamentare

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu anunta ca, dupa 20 de ani, revine in PNTCD si va candida din partea acestui partid la alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai. Accept astazi invitatia PNTCD de a candida pe listele sale electorale pentru Parlamentul European, drept pentru care redevin membru al acestui partid, dupa mai bine de 20 de ani, anunta Bodu intr-o declaratie remisa, duminica, agentiei Mediafax. continuă pe Hotnews

Sebastian Bodu revine in PNTCD si candideaza pentru un loc la Bruxelles

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu anunta ca, dupa 20 de ani, revine in PNTCD si va candida din partea acestui partid la alegerile pentru PE din 25 mai.

Sebastian Bodu revine in PNTCD: Va candida din partea taranistilor la alegerile europarlamentare

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a anuntat ca, dupa 20 de ani, revine in PNTCD si va candida din partea acestui partid la alegerile pentru PE din 25 mai, relateaza Mediafax. Accept astazi n. r. duminica).

Sebastian Bodu revine in PNTCD si candideaza la europarlamentare

Eurodeputatul PDL Sebastian Bodu a anuntat astazi pe profilul de Facebook ca, dupa 20 de ani, revine in PN and TCD and si va candida din partea taranistilor la alegerile europarlamentare din 25 mai.

Sebastian Bodu revine in PNTCD si candideaza la europarlamentare.

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu anunta ca, dupa 20 de ani, revine in PNTCD si va candida din partea acestui partid la alegerile pentru PE din 25 mai, potrivit Mediafax. Accept astazi invitatia PNTCD de a candida pe listele sale electorale pentru Parlamentul European, drept pentru care redevin membru al acestui partid, dupa mai bine de 20 de ani, spune Bodu. El spune ca, desi a strans mai mult de 100. 000 de semnaturi, un eventual mandat obtinut de el ca independent nu ar fi un proiect .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )