Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sebastian Ghita, ales deputat cu 69,8%. A luat de cinci ori mai multe voturi decat candidatul ARD

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sebastian Ghita, ales deputat cu 69,8%. A luat de cinci ori mai multe voturi decat candidatul ARD

Omul de afaceri Sebastian Ghita PSD) a fost ales deputat cu 69,88%, numarul voturilor obtinute de Ghita fiind de peste cinci ori mai mare decat cel obtinut de candidatul ARD in acest colegiu, medicul Sofia Mihailescu, si de zeci de ori mai mare decat. continuă pe Wall-Street Ro

Sebastian Ghita, ales deputat cu 69,8%, obtinand de cinci ori mai multe voturi decat candidatul ARD

Omul de afaceri Sebastian Ghita PSD) a fost ales deputat cu 69,88%, numarul voturilor obtinute de Ghita fiind de peste cinci ori mai mare decat cel obtinut de candidatul ARD in acest colegiu, medicul Sofia Mihailescu, si de zeci de ori mai mare decat cel primit de fratele lui Corneliu Vadim Tudor, potrivit Mediafax.

Numaratoare USL: Omul de afaceri Sebastian Ghita, ales deputat in Prahova

Omul de afaceri Sebastian Ghita, a fost ales cu peste 60% din voturi, intr-un colegiu din judetul Prahova, unde a candidat pentru un mandat de deputat, conform numaratorii paralele si partiale realizata de USL,.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Omul de afaceri Sebastian Ghita, ales deputat cu peste ...

Omul de afaceri Sebastian Ghita, care a candidat pentru un mandat de deputat intr-un colegiu din judetul Prahova, a fost ales cu peste 60 la suta din voturi, conform numaratorii paralele si partiale realizata de USL, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Potrivit co-presedintelui USL Prahova, Mircea Cosma, numaratoarea paralela si partiala realizata de reprezentantii USL in sectiile de votare din Colegiul .

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )