Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sebastian Ghita continua lista lunga a afaceristilor controversati, disparuti in momente cheie ale anchetelor penale

B1 B1,
Sebastian Ghita continua lista lunga a afaceristilor controversati, disparuti in momente cheie ale anchetelor penale

Sebastian Ghita nu este singurul om de afaceri controversat care a disparut in momente cheie ale cercetarilor. Omar Hayssam, Elan Schwartzenberg, Codrut Marta ori Dan Condrea, despre care presa a speculat. continuă pe B1

Sebastian Ghita continua un lung sir de afaceristi controversati, disparuti in momente cheie ale anchetelor penale

Sebastian Ghita nu este singurul om de afaceri controversat care a disparut in momente cheie ale cercetarilor. Omar Hayssam, Elan Schwartzenberg, Codrut Marta ori Dan Condrea, despre care presa a speculat.

Politistii au ajuns acasa la Sebastian Ghita si au lasat un document unei rude a acestuia

Politistii au ajuns, vineri dimineata, acasa la Sebastian Ghita si au lasat un document unei rude, probabil socrului sau, informeaza Antena 3. Barbatul le-a spus jurnalistilor ca Sebastian Ghita.

SEBASTIAN GHITA a participat luni la o iNTALNIRE organizata de CONDUCEREA SRI cu fostii membri ai Comisiei de control asupra Serviciului

Sebastian Ghita a fost dat in consemn la granita si este cautat in toata tara dupa ce, miercuri, nu s-a prezentat la Parchet in baza citatiei anchetatorilor. Luni seara, insa, el a fo.

Contracte consistente cu statul. Sebastian Ghita, amicul SRI. s-a imbogatit pe spinarea serviciilor secrete

Firmele asociate lui Sebastian Ghita, fost membru in Comisia de control al SRI, au avut contracte spectaculoase cu institutiile din CSAT. in regimul Ponta, el s-a extins peste mai toate ministerele.

Informatii explozive ale jurnalistilor din Gorj pun intr-o noua lumina disparitia lui Sebastian Ghita. Seful Directiei Operatiuni Speciale, institutia care il monitoriza pe inculpatul fugar, surprins la o petrecere cu un protejat al lui Ponta

Dosarul disparitiei lui Sebastian Ghita, imediat dupa ce a participat la o reuniune SRI si se afla sub monitorizarea Politiei, capata o noua intorsatura pe baza unor informatii oferite de jurnalistii de la Gorj News.

Instanta suprema judeca mai repede contestatia DNA privind ridicarea interdictiei de parasire a tarii de catre Sebastian Ghita

Curtea Suprema a modificat termenul la care va analiza contestatia DNA privind ridicarea interdictiei de parasire a tarii de catre Sebastian Ghita, dupa ce fostul deputat a disparut, incalcand termenii controlului judiciar.

Sotia lui Sebastian Ghita, prima reactie dupa fuga fostului deputat: Ce a spus aceasta despre disparitie

Sotia lui Sebastian Ghita a vorbit, in premiera, despre disparitia fostului deputat. Aceasta a fost vazut, ultima data, de echipajul care il fila, pe drumul spre Ploiesti, luni noaptea. De atunci,.

Cat il costa pe Sebastian Ghita fuga de sub controlul judiciar

Sebastian Ghita este un fugar de lux: evadarea sa ar putea face statul roman mai bogat cu 13 milioane de euro. Este cautiunea platita de fostul deputat atunci cand a fost plasat sub control judiciar. Procurorii DNA au banuit ca afaceristul ar putea sa se faca nevazut, chiar daca a lasat garantii pentru buna purtare. Asa ca l-au pus sub supraveghere, dar Ghita a reusit sa scape de politistii care il filau.

Ministrul Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, a solicitat, de urgenta, deschiderea unei anchete interne la Politie, dupa disparitia lui Sebastian Ghita

Ministrul Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, a solicitat Politiei Romane sa deschida o ancheta interna cu privire la modul in care au actionat politistii in privinta operati. unii de filaj, in timpul careia Sebastian Ghita a reusit sa scape de ofiterii de Operatiuni Speciale .

Cum a scapat Sebastian Ghita, pe DN1, de politistii care-l filau. Fostul deputat conducea masina personala cu 180 de kilometri la ora. MAI a cerut ancheta

Politistii de filaj care il supravegheau pe Sebastian Ghita la solicitatea anchetatorilor l-ar fi pierdut pe acesta luni seara, in timp ce il filau pe DN 1, iar deputatul conducea cu viteza foarte mare. Echipajul nu ar fi reusit sa il urmareasca pe Ghita, care mergea spre casa dupa un eveniment al SRI.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )