Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum a scapat Sebastian Ghita, pe DN1, de politistii care-l filau. Fostul deputat conducea masina personala cu 180 de kilometri la ora. MAI a cerut ancheta

Adevărul Adevărul,
Cum a scapat Sebastian Ghita, pe DN1, de politistii care-l filau. Fostul deputat conducea masina personala cu 180 de kilometri la ora. MAI a cerut ancheta

Politistii de filaj care il supravegheau pe Sebastian Ghita la solicitatea anchetatorilor l-ar fi pierdut pe acesta luni seara, in timp ce il filau pe DN 1, iar deputatul conducea cu viteza foarte mare. Echipajul nu ar fi reusit sa il urmareasca pe Ghita, care mergea spre casa dupa un eveniment al SRI. continuă pe Adevărul

Soferul lui Sebastian Ghita, audiat de politistii prahoveni dupa ce fostul deputat nu a fost gasit

Soferul fostului deputat Sebastian Ghita, dat in consemn la frontiera si cautat de anchetatori, a fost audiat joi dupa-amiaza de catre politistii prahoveni, demersul avand loc dupa ce Politia a constatat ca Ghita nu a respectat termenii controlului.

Surse: Sebastian Ghita ar fi fost pierdut luni seara de politistii care il filau, dupa ce a plecat de la un eveniment al SRI

Sebastian Ghita era filat inca de saptamana trecuta de politistii Directiei pentru Operatiuni Speciale, la cererea procurorilor, luni seara el fiind pierdut de cei care il urmareau pe DN1, in timp ce se indrepta catre casa de la un eveniment al SRI, au declarat surse apropiate anchetei pentru agentia Mediafax.

Sebastian Ghita ar fi fost pierdut in trafic de catre politistii care-l filau. Fostul deputat conducea masina personala cu 180 de kilometri la ora

Politistii de filaj care il supravegheau pe Sebastian Ghita la solicitatea anchetatorilor l-ar fi pierdut pe acesta luni seara, in timp ce il filau pe DN 1, iar deputatul conducea cu viteza foarte mare. Echipajul nu ar fi reusit sa il urmareasca pe Ghita, care mergea spre casa dupa un eveniment al SRI.

Cat il costa pe Sebastian Ghita fuga de sub controlul judiciar

Sebastian Ghita este un fugar de lux: evadarea sa ar putea face statul roman mai bogat cu 13 milioane de euro. Este cautiunea platita de fostul deputat atunci cand a fost plasat sub control judiciar. Procurorii DNA au banuit ca afaceristul ar putea sa se faca nevazut, chiar daca a lasat garantii pentru buna purtare. Asa ca l-au pus sub supraveghere, dar Ghita a reusit sa scape de politistii care il filau.

Ministrul Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, a solicitat, de urgenta, deschiderea unei anchete interne la Politie, dupa disparitia lui Sebastian Ghita

Ministrul Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, a solicitat Politiei Romane sa deschida o ancheta interna cu privire la modul in care au actionat politistii in privinta operati. unii de filaj, in timpul careia Sebastian Ghita a reusit sa scape de ofiterii de Operatiuni Speciale .

Ghita, PIERDUT pe DN 1 de politistii care il filau. CONDUCEA CU PESTE 180 KM/H

Politistii de filaj care il supravegheau pe Sebastian Ghita la solicitatea anchetatorilor l-ar fi pierdut pe acesta luni seara, in timp ce il filau pe DN 1, iar deputatul conducea cu viteza.

Conducerea SRI a avut luni o intalnire cu fostii membri ai Comisiei SRI, la care a participat si Sebastian Ghita

Conducerea SRI a avut, luni seara, o intalnire protocolara cu fostii membri ai Comisiei parlamentare pentru exercitarea controlului asupra Serviciului, care a marcat finalul mandatului fostului Legislativ si la care a participat si Sebastian Ghita.

Sebastian Ghita: Lui Dragnea i se pregatesc dosare pentru a fi santajat sa renunte la functia de premier. Am primit un fisier audio cu o discutie intre doi procurori DNA (VIDEO)

Dezvaluiri soc facute de Sebastian Ghita. Acesta sustine ca lui Liviu Dragnea i se pregatesc dosare pentru a putea fi santajat sa renunte la functia de prim ministru, informeaza B1 TV. Sebastian Ghita.

Sotia lui Sebastian Ghita, prima reactie dupa fuga fostului deputat: Ce a spus aceasta despre disparitie

Sotia lui Sebastian Ghita a vorbit, in premiera, despre disparitia fostului deputat. Aceasta a fost vazut, ultima data, de echipajul care il fila, pe drumul spre Ploiesti, luni noaptea. De atunci,.

SEBASTIAN GHITA a participat luni la o iNTALNIRE organizata de CONDUCEREA SRI cu fostii membri ai Comisiei de control asupra Serviciului

Sebastian Ghita a fost dat in consemn la granita si este cautat in toata tara dupa ce, miercuri, nu s-a prezentat la Parchet in baza citatiei anchetatorilor. Luni seara, insa, el a fo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )