Libnet.ro
UNICEF

08:45

Sebastian Ghita, NOI iNREGISTRARI cu ACUZATII la adresa procurorilor: Mi s-a zis ca NU VOI AVEA SCAPARE (VIDEO)

B1 B1,
Sebastian Ghita, NOI iNREGISTRARI cu ACUZATII la adresa procurorilor: Mi s-a zis ca NU VOI AVEA SCAPARE (VIDEO)

Noi inregistrari cu Sebastian Ghita. Fostul deputat lanseaza noi acuzatii la adresa procurorului DNA Mircea Negulescu. Ghita il acuza pe procurori ca l-a santajat pentru a obtine denunturi la. continuă pe B1

Procurorii DNA descind la sediul RTV. Anchetatorii vor sa afle cand a fost facuta inregistrarea in care Sebastian Ghita face acuzatii grave la adresa Codrutei Kovesi

O inregistrare cu fugarul Sebastian Ghita, difuzata, miercuri, de RTV va ajunge pe mainile procurorilor DNA din Ploiesti. Surse judiciare au confirmat ca anchetatorii se vor deplasa la sediul televiziunii, interesati fiind de ziua si locul in care a fost facuta aceasta inregistrare si de modul in care caseta a ajuns in redactia Romania TV.

Procurorul general, despre inregistrarea video a lui Sebastian Ghita: Sunt niste dosare care privesc aceasta persoana

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, joi, intrebat despre inregistrarea in care apare Sebastian Ghita, disparut din 21 decembrie, si aduce noi acuzatii la adresa procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, ca oricine poate declara in spatiul public ce crede de cuviinta, cu conditia sa fie si decent si legal.

Sebastian Ghita, a doua inregistrare difuzata dupa disparitie: Basescu mi-a spus ca are inregistrari cu felul in care a fost planuita inchiderea lui Voiculescu

Disparut de zece zile de sub nasul politistilor care-l urmareau, fostul deputat Sebastian Ghita a aparut, joi seara, intr-un al doilea filmulet difuzat de Romania TV,in care sustine ca toate dosarele cu patroni de media au fost masluite si continua atacurile la adresa DNA.

Reactie din CNA privind inregistrarea video cu Sebastian Ghita difuzata de RTV: Sursele pe care le am afirma ca ar exista cel putin zece astfel de inregistrari

Valentin-Alexandru Jucan, membru in Consiliului National al Audiovizualului CNA), a anuntat ca va sesiza Directia Nationala Anticoruptie DNA) in cazul Romania TV, pentru favorizarea infractorului, acesta sustinand ca postul de televiziune este complice la fuga lui Sebastian Ghita, concluzie trasa dupa ce RTV a difuzat o inregistrare cu fostul deputat, disparut fara urma de mai bine de o saptamana.

Sebastian Ghita, licentiat de Curtea Suprema sa le dea cu tifla procurorilor DNA

Lovitura de teatru in dosarul mogulului Sebastian Ghita. Desi fostul deputat a disparut de mai bine de o saptamana, Curtea Suprema a evitat sa emita un mandat de arestare pe numele sau. Asta cu toate ca incalcarea termenilor controlului judiciar, sub care fusese plasat Ghita, este evidenta, arata specialistii in Drept.

Sebastian Ghita NU va fi ARESTAT in lipsa. Instanta Suprema nu a dat dreptate procurorilor DNA

Instanta Suprema a respins solicitarea DNA de arestare in lipsa a lui Sebastian Ghita. Totus, magistratii au pastrat masura controlului judiciar si interdictia in cazul fostului deputat de a.

VIDEO. Sebastian Ghita lanseaza acuzatii, intr-o noua intregistrare video: Kovesi m-a folosit pentru a fabrica dosarul Realitatea Media. Am si informatii despre felul in care acest sistem represiv l-a executat pe Adrian Sarbu

Fostul deputat Sebastian Ghita a aparut, joi seara, intr-o noua intregistrare, in care sustine ca sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, l-ar fi folosit pentru a fabrica dosarul Realitatea Media. Totodata, el a afirmat ca ar detine modul in care ar fi fost aranjata condamnarea lui Adrian Sarbu.

Procurorii DNA Ploiesti cer in instanta mandat de arestare in lipsa pe numele fugarului Sebastian Ghita

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, marti, solicitarea procurorilor DNA din Ploiesti care au cerut mandat de arestare in lispa pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, disparut de sapte zile. Sedinta de judecata este programata sa inceapa la ora 12. in cazul in care instanta va accepta solicitarea procurorilor, poate fi emis de indata si ordinul de dare in urmarire nationala sau prin Interpol.

inalta Curte de Casatie si Justitie a respins arestarea preventiva in lipsa, solicitata pe numele lui Sebastian Ghita

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, marti, solicitarea procurorilor DNA Ploiesti de arestare preventiva in lipsa pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, dat disparut de sapte zile.

Sebastian Ghita scapa de arestare.Fostul deputat ramane sub control judiciar cu interdictia de a parasi tara

Completul de cinci judecatori al inaltei Curti de Casatie si Justitie a respins, marti, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a lui Sebastian Ghita pentru incalcarea termenilor controlului judiciar. Totodata, magistratii au mentinut masura controlului judiciar pe cautiune, cu interdictia de a parasi tara.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )