Libnet.ro
UNICEF

16:00

Sebastian Ghita scapa de arestare.Fostul deputat ramane sub control judiciar cu interdictia de a parasi tara

Adevărul Adevărul,
Sebastian Ghita scapa de arestare.Fostul deputat ramane sub control judiciar cu interdictia de a parasi tara

Completul de cinci judecatori al inaltei Curti de Casatie si Justitie a respins, marti, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a lui Sebastian Ghita pentru incalcarea termenilor controlului judiciar. Totodata, magistratii au mentinut masura controlului judiciar pe cautiune, cu interdictia de a parasi tara. continuă pe Adevărul

Sebastian Ghita, licentiat de Curtea Suprema sa le dea cu tifla procurorilor DNA

Lovitura de teatru in dosarul mogulului Sebastian Ghita. Desi fostul deputat a disparut de mai bine de o saptamana, Curtea Suprema a evitat sa emita un mandat de arestare pe numele sau. Asta cu toate ca incalcarea termenilor controlului judiciar, sub care fusese plasat Ghita, este evidenta, arata specialistii in Drept.

Instanta suprema a respins cererea DNA de arestare preventiva a fostului deputat Sebastian Ghita, disparut de opt zile. inalta Curte nu a tinut cont de nota Politiei prin care anunta incalcarea obligatiilor controlului judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins solicitarea DNA privind emiterea unui mandat de arestare pe numele lui Sebastian Ghita, disparut de opt zile.

ICCJ a respins cererea DNA de arestare preventiva a lui Sebastian Ghita

ACTUALIZARE 13:50 inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins, astazi, cererea DNA Ploiesti de emitere a unui mandat de arestare preventiva in lipsa a fostului deputat Sebastian Ghita.

Procurorii DNA Ploiesti cer in instanta mandat de arestare in lipsa pe numele fugarului Sebastian Ghita

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, marti, solicitarea procurorilor DNA din Ploiesti care au cerut mandat de arestare in lispa pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, disparut de sapte zile. Sedinta de judecata este programata sa inceapa la ora 12. in cazul in care instanta va accepta solicitarea procurorilor, poate fi emis de indata si ordinul de dare in urmarire nationala sau prin Interpol.

inalta Curte de Casatie si Justitie a respins arestarea preventiva in lipsa, solicitata pe numele lui Sebastian Ghita

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, marti, solicitarea procurorilor DNA Ploiesti de arestare preventiva in lipsa pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, dat disparut de sapte zile.

Sebastian Ghita NU va fi ARESTAT in lipsa. Instanta Suprema nu a dat dreptate procurorilor DNA

Instanta Suprema a respins solicitarea DNA de arestare in lipsa a lui Sebastian Ghita. Totus, magistratii au pastrat masura controlului judiciar si interdictia in cazul fostului deputat de a.

Dupa ce a disparut, arestarea preventiva a lui Sebastian Ghita va fi discutata cu prioritate la Curtea Suprema

Curtea Suprema ar putea lua marti in discutie arestarea preventiva a lui Sebastian Ghita, care a incalcat termenii controlului judiciar intr-unul dintre dosarele de coruptie in care este cercetat. Fostul deputat este cautat de politisti de o saptamana, dar este de negasit.

Sapte zile de la disparitia lui Sebastian Ghita, cercetat in mai multe dosare penale. Bogdan Diaconu, prietenul sau si liderul PRU, vine cu precizari: Daca a plecat in lumea cea mare, a facut-o doar pentru ca se temea pentru viata sa! Sper sa fi reusit sa

Presedintele Partidului Romania Unita, Bogdan Diaconu, sustine ca nu stie unde se afla fostul deputat Sebastian Ghita, cautat de autoritati de saptamana trecuta, dupa ce a incalcat masura controlului judiciar si nu s-a prezentat la DNA Ploiesti cand i s-a solicitat.

ICCJ judeca, marti, contestatia DNA la ridicarea interdictiei de a parasi tara in cazul lui Sebastian Ghita

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, astazi, contestatia DNA la decizia judecatoreasca prin care i-a fost ridicata lui Sebastian Ghita interdictia de parasire a teritoriului Romaniei. Este a treia devansare a acestui termen de judecata, programat initial pentru 30 ianuarie. intre timp, Sebastian Ghita este tot de negasit, dupa ce pe numele lui a fost emis mandat de aducere, fiindca nu s-a prezentat la audieri.

ICCJ, asteptata sa judece contestatia DNA privind ridicarea interdictiei de parasire a tarii de catre Sebastian Ghita

Completul de cinci judecatori al instantei supreme este asteptat sa judece, astazi, contestatia formulata de procurorii DNA dupa ce lui Sebastian Ghita i-a fost ridicata interdictia de parasire a tarii din cadrul controlului judiciar pe cautiune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )