Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sebastian Ghita ne traduce din Serbia. Cum ar putea ajunge din nou in libertate fostul deputat

Antena3 Antena3,
Sebastian Ghita ne traduce din Serbia. Cum ar putea ajunge din nou in libertate fostul deputat

Posibilitatea ca Sebastian Ghita sa se plimbe, din nou, liber pe strazile din Belgrad e tot mai mare. Pe zi ce trece, romanii descopera noi obstacole in procedura, oricum alambicata, de extradare. Cel. continuă pe Antena3

Politia de Frontiera verifica modul in care Sebastian Ghita a plecat din tara

Politia de Frontiera Romana a anuntat, marti, ca vor fi facute verificari pentru a se stabili modul in care fostul deputat Sebastian Ghita a plecat din tara, fiind prins in Serbia dupa aproape patru luni de la disparitia sa.

Sebastian Ghita nu va fi judecat in Serbia inainte de a fi extradat in Romania - Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus luni ca nu crede ca Sebastian Ghita va fi judecat in Serbia inainte de a fi extradat in Romania. Reamintim ca Ghita a fost retinut vineri de autoritatile sarbe sub acuzatia ca ar fi folosit acte false, considerata o infractiune in Serbia.

Sabin Orcan: Sebastian Ghita nu mai este protejat, nu mai are prieteni in SRI

Sabin Orcan a explicat, marti seara, la B1 Tv, ca fostul deputat Sebastian Ghita, capturat in Serbia, nu va mai fi protejat in Romania, intrucat nu mai are prieteni in SRI.

Sebastian Ghita si-ar fi luat deja avocat sarb si ar putea cere azil politic in Serbia

Sebastian Ghita si-ar fi angajat deja un avocat sarb si nu e exclus sa ceara azil politic in Serbia, fapt ce ar da peste cap planurilor autoritatilor romane de a-l aduce la Bucuresti,.

Tudorel Toader: Sebastian Ghita ar putea cere azil politic in Serbia

Sebastian Ghita ar putea sa ceara azil politic in Serbia, aceasta fiind ultima sansa a fostului om politic de a sta departe de inchisoare. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a afirmat marti ca.

Lovitura de teatru in cazul lui Sebastian Ghita. Cum poate scapa milionarul. Anuntul facut de ministrul Justitiei

Sebastian Ghita ar putea sa ceara azil politic in Serbia, aceasta fiind ultima sansa a fostului om politic de a sta departe de inchisoare. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a afirmat marti ca.

Cum poate fi extradat Sebastian Ghita si cine ar putea da peste cap planurile autoritatilor romane

Zi decisiva pentru fostul deputat Sebastian Ghita, aflat in arestul central din Belgrad. Curtea Suprema din Serbia este solicitata, marti, sa confirme mandatul de arestare internationala emis pe numele fugarului, dupa care autoritatile romane vor putea incepe demersurile pentru extradarea acestuia.

Nepotriviri in informatii privind situatia lui Sebastian Ghita

ACTUALIZARE 12:20 Ministrul Justitiei: Dupa ce instantele verifica legalitatea extradarii lui Ghita, incepem procedura de aducere in tara Ministerul Justitiei asteapta de la instante incheierea verificarii legalitatii extradarii din Serbia a fostului deputat Sebastian Ghita pentru a putea incepe procedurile de aducere in tara, a anuntat, marti, ministrul Tudorel Toader. *Politia romana sustine ca Ghita va sta la arest 18 zile .

Procuror al Inaltei Curti din Serbia: Sebastian Ghita nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de mandatul de extradare/ Nu a cerut azil politic

Romania TV a prezentat miercuri un interviu cu un procuror al Inaltei Curti din Serbia, care vorbeste despre situatia lui Sebastian Ghita. Sebastian Ghita a fost arestat intr-o cafenea. Domnul Sebastian Ghita a vorbit despre lucruri legate de situatia personala si cetatenie, dar nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de mandatul de extradare prezentat de Interpol. Nu a mentionat nimic despre azilul politic la audiere, a declarat magistratul sarb care spune ca nu are informatia daca politia sarba stia sau nu ca Sebi Ghita se afla in Serbia.

Presa din Serbia face dezvaluiri surprinzatoare despre Sebastian Ghita

Presa din Serbia face dezvaluiri surprinzatoare despre Sebastian Ghita. Potrivit jurnalistilor de la politika. rs, Ghita si-ar fi cumparat o casa in Belgrad, fapt ce contrazice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2193 seconds )