Libnet.ro
UNICEF

07:45

Sebastian Lazaroiu: Inainte de alegeri va exista o dreapta unita si un singur candidat

Hotnews Hotnews,
 Sebastian Lazaroiu: Inainte de alegeri va exista o dreapta unita si un singur candidat

Consileirul prezidential, Sebastian lazaroiu, si-a exprimat increderea ca toate formatiunile de dreapta vor gasi o cale sa se uneasca inainte de alegeri si sa propua un candidat comun. Lazaroiu a reafirmat la emisiunea Sub ? de pe B1 TV ca Traian Basescu va intra in fundatia Miscarea Populara dupa terminarea mandatului de presedinte, dar anunta ca acesta ar putea participa si la sedintele fundatiei. continuă pe Hotnews

VIDEO Sebastian Lazaroiu: Inainte de alegeri va exista o dreapta unita si un singur candidat

Consileirul prezidential, Sebastian Lazaroiu, si-a exprimat increderea ca toate formatiunile de dreapta vor gasi o cale sa se uneasca inainte de alegeri si sa propua un candidat comun. Lazaroiu a reafirmat la emisiunea Sub ? de pe B1 TV ca Traian Basescu va intra in fundatia Miscarea Populara dupa terminarea mandatului de presedinte, dar anunta ca acesta ar putea participa si la sedintele fundatiei.

Sebastian Lazaroiu: Obiectivul Miscarii Populare este sa aiba candidati la prezidentiale si europarlamentare

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a spus, sambata, ca principalul obiectiv al Partidului Miscarea Populara este sa aiba candidati la alegerile prezidentiale si la cele europarlamentare, potrivit.

Sebastian Lazaroiu: Majoritatea aderentilor fundatiei Miscarea Populara vor infiintarea unui partid politic

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat, vineri, ca majoritatea celor care au aderat la fundatia Miscarea Populara doresc infiintarea unui partid politic cu acelasi nume, potrivit.

Sebastian Lazaroiu: Majoritatea aderentilor la Miscarea Populara vor infiintarea unui partid cu acelasi nume

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, membru-fondator al Fundatiei Miscarea Populara, a declarat, vineri, ca majoritatea aderentilor care si-au exprimat pana acum optiunea cu privire la viitorul acestui proiect doresc infiintarea unui partid.

Sebastian Lazaroiu: Doamne fereste sa se rupa USL-ul pana la alegerile europarlamentare.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, membru-fondator al Fundatiei Miscarea Populara, a declarat, vineri, la Craiova ca daca USL s-ar rupe pana la alegerile europarlamentare, Romania ar avea o criza politica care ar afecta foarte grav economia, transmite Agerpres. Doamne fereste sa se rupa USL-ul pana la alegerile europarlamentare! Vorbesc foarte serios. Si am mai spus-o: ar fi grav pentru Romania sa avem o criza politica, pentru ca asta ar insemna ruperea USL-ului. Nu ar fi o criza .

Lazaroiu: inainte de prezidentiale, ar trebui sa se uneasca toate partidele de dreapta si sa se aleaga un singur candidat

Consilierul prezidential SebastianLazaroiu a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca toate partidele de dreapta ar trebui sa se uneasca inaintea alegerilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )