Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sebastian Lazaroiu: Monarhia a fost inclusa pe agenda publica doar cu caracter electoral

B1 B1,
Sebastian Lazaroiu: Monarhia a fost inclusa pe agenda publica doar cu caracter electoral

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, invitat vineri seara in emisiunea Discutia Saptamanii, de la B1 TV, cu NeluBarbu si Dan Tapalaga, a declarat ca monarhia despre care vorbea. continuă pe B1

Sebastian Lazaroiu: Monarhia a fost inclusa pe agenda publica doar cu caracter electoral

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, invitat vineri seara in emisiunea Discutia Saptamanii, de la B1 TV, cu NeluBarbu si Dan Tapalaga, a declarat ca monarhia despre care vorbea.

Lazaroiu: Monarhia a fost inclusa pe agenda publica doar cu caracter electoral.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a spus vineri seara ca monarhia despre care vorbea Crin Antonescu este doar o tactica pentru alegeri si ca nu ar trece o astfel de optiune nici de Parlament si nici de un eventual referendum, potrivit b1. ro. Intoarcerea regelui pe agenda publica este, evident, o tactica. A fost inclusa in program cu un caracter electoral. Sunt cam 10, maxim 15% monarhisti si USL, cu toate armele, cultiva acest electorat. Nu cred ca cineva isi imagineaza ca .

Cum au devenit Regele Mihai si Casa Regala un subiect major pe agenda publica: de la serial dedicat pe TVR la dezvelirea de catre Rege a propriei statui

Regele Mihai si institutia monarhiei s-au aflat in ultima perioada in centrul atentiei publice, intr-o succesiune de evenimente si declaratii care readuc in discutie inclusiv forma de guvernamant a Romaniei. Ceremonia de dezvelire a propriei statui, decorarea unor personalitati precum Isarescu sau Ionel Haiduc laolalta cu Cornel Nistorescu sunt doar cele mai recente evenimente. In ultimele luni, imaginea Casei Regale a intrat tot mai des in casele romanilor printr-un serial difuzat de TVR, prin pregatirea manualului de Istoria Monarhiei ori prin prezentarea Principelui Nicolae, posibil mostenitor al tronului. Toate acestea s-au petrecut in paralel cu declaratii pro-monarhiste ale liberalilor de frunte Crin Antonescu ori Calin Popescu Tariceanu. Vezi in articol succesiunea rapida a evenimentelelor care au transformat Casa Regala intr-un subiect major pe agenda publica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )