Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sebes pentru noi/ E Rosia Montana 2!

Adevărul Adevărul,
Sebes pentru noi/ E Rosia Montana 2!

Consideram ca poluarea de la Sebes nu mai este doar o problema locala, iar instututiile centrale ale statului roman trebuie sa actioneze in perspectiva rezolvarii urgente a poluarii. In semn de solidaritate, chemam oamenii sa se alature viitoarelor proteste, in fiecare duminica, pana la solutionarea cauzei. Coalitia pentru Mediu din Romania. continuă pe Adevărul

Sindicatul din RMGC sustine pozitia presedintelui Iohannis privind reluarea dialogului pe tema Rosia Montana

Sindicatul Viitorul Mineritului din cadrul companiei Rosia Montana Gold Corporation sustine pozitia presedintelui privind proiectul minier din Muntii Apuseni. Iohannis a cerut rediscutarea proiectului, lucru care a provocat critici din partea asociatiilor care se opun investitiei.

ANALIZA Rosia Montana: De ce statul roman nu ar pierde lupta cu Gabriel Resources

Daca in procesul castigat de fratii Micula in fata statului roman acestia au avut o lege de partea lor, in privinta proiectului minier de la Rosia Montana canadienii de la Gabriel Resources nu au reusit sa obtina pe cale administrativa avizele necesare.

Victor Ponta comenteaza rezultatul alegerilor din Grecia: Lectie pentru noi - conteaza economia, joburi, siguranta pentru viata de zi cu zi (FOTO)

Victor Ponta a comentat, pe Twitter, victoria partidului de extrema stanga Syriza la alegerile parlamentare din Grecia. Grecia-victorie categorica pt Syriza! Morala/lectie pt noi - conteaza economia, joburi,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )